Primera victòria a Copa Catalunya

Aquest passat dissabte, uns 350 jugadors i jugadores d'entre 8 i 11 anys han participat al Torneig Mini “Memorial Pol Lahoz”

CB Sitges sènior masculí. Eix

Copa Catalunya Masculina – Fase Previa – grup 01

C.B. Castellbisbal “A” 43 - Bàsquet Sitges “A” 59

CB Sitges: Carlos Fernàndez, Oriol Camprubi 21, Ignacio Velasco 5, Marçal Gosalvez 11, Angel Miguelsanz 6, Juan Antonio Bustos 6, Nil Bellmonte 2, Fernando Albaladejo, Alejandro Martínez 2, Ignacio Lloret 4, Federico Garcia 2, Ivan Ramírez

Entrenador: Edu i Jordi. Delegat: Josep Camprubi

Parcials: 12-15, 15-13, 3-11, 13-20

Primer partit de la temporada a la nova categoria, Copa Catalunya

Després d’un estiu amb 3 noves incorporacions, l’equip arribava a l’inici de lliga amb bones sensacions després dels 4 partits de pretemporada.

El primer rival de l’any, el CB Castellbisbal, equip amb molta experiència a la categoria.

Primer quart on els sitgetans no acaben d’imposar el ritme de partit, però aconsegueixen un avantatge al marcador que permet disminuir la tensió i angoixa per debutar a una nova categoria i voler demostrar. Final dels primers 10 minuts 12-15, +3.

Segon quart ple d’anades i tornades al marcador. A partir de petits parcials l’avantatge constantment canvia, però un triple sitgetà a l’últim segon del quart permet marxar amb avantatge al marcador al descans, 27-28.

Tercer quart i els sitgetans amb un treball col·lectiu espectacular aconsegueix que l’equip local només anoti 3 punts al llarg dels 10 minuts. Llàstima que l’encert no fos amb el mateix èxit, però tot i així la renta augmenta fins els 9 punts, 30-39.

Últim quart i la maduresa que han anat aconseguint els jugadors a base de treball als entrenaments i als partits de competició dels últims anys fa que dels 10 minuts on només s’havia encaixat 3 punts, passen a ser 16 en total. La diferencia al marcador augmenta fins els 13 punts i amb molta confiança i seguretat es manté fins al final del partit. Final i 43-59 al marcador.

Important victòria per començar la temporada a una lliga superior on tot l’equip ha demostrat estar preparat pels reptes d’aquesta temporada i amb la màxima ambició i Il·lusió per competir tots els partits.

El pròxim partit serà dissabte dia 28 ds Setembre a les 17:45 hores, a Pins Vens, contra el Baricentro Barbera.

2ª Territorial Sènior masculí – Fase Regular – grup 01

Club Bàsquet Joventut Castelldefels 63 - Bàsquet Sitges “B” 62

CB Sitges: Karim Ayouna 5, Marc Rubi, Carlos Alemany 5, Antonio Milà, Fernando Sánchez-Mora, Daniel Arjona, Carles Ventosa 2, Ivan Jovanovich 7, Biel Reinon 10, Leo Cabezas 11, Andreu Rodríguez 7, Randy Parra 12, Alex Batlle 3.

Entrenador: Jordi i Ignacio. Delegat: Joan Carles

Parcials: 14-10, 16-17, 14-17, 19-18

Primera jornada de la temporada pel sènior B sitgetà. Després d’un estiu amb fins a 5 incorporacions noves, l’equip visitava la pista del Joventut Castelldefels, equip que debutava a la categoria després d’haver sigut campions de lliga la temporada anterior. Per tant, una bona oportunitat per demostrar en quin moment es trobava l’equip físicament i psicològicament.

Inici del partit on els nervis són molt presents al jove equip sitgetà i això permet als locals fer un parcial de 10-0. Les primeres rotacions arriben i els jugadors que entren aporten un ritme més alt i comencen a carburar les màquines per tornar a entrar al partit. Final del primer quart 14-10.
Segon quart i els blancs aconsegueixen imposar cada vegada més el seu ritme i capgirar el marcador. No obstant, els locals amb l’ajuda dels tirs lliures (12 tirs lliures al quart) aconsegueixen imposar-se al marcador i marxar al descans amb avantatge, 30-27.

Inici de la segona part i una bona defensa permet aconseguir la major avantatge al marcador pels sitgetans, +6 al 33-39. Però una bona reacció dels locals permet retallar les distàncies i arribar a l’últim quart amb el marcador igualat a 44.

Últim quart, molta tensió als dos equips i els blancs amb una gran defensa i situacions de transició ràpides es col·loquen amb un petit avantatge. La defensa zonal local es manté i cada vegada genera més dificultats als visitants, moment que aprofiten els locals amb un gran percentatge en el tir exterior amb 3 triples pràcticament consecutius. Finalment, tot i aconseguir remuntar de manera agònica amb un parcial de 0-6 en 30 segons, una última jugada local senyalitzada amb un falta personal i dos tirs lliures a favor permet capgirar el marcador a l’últim moment.

Tot i la derrota, l’equip ha demostrat començar la temporada amb una ambició i una intensitat semblant a com es va acabar l’anterior. Les noves incorporacions han d’adaptar-se i els que ja hi eren fer un pas endavant. De ben segur que aquest partit permetrà aprendre dels errors i podrem gaudir molt amb aquest equip cada cap de setmana.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Club Bàsquet Cubelles.

3ª Territorial Sènior masculí – Fase Regular – grup 01

Bàsquet Sitges “C” 66 - CNB Vilanova SM2 60

CB Sitges: Mauro Pérez 13, Jaume Escanellas 4, Jordi Mateo, Noel Guillen 16, Oscar Porras 5, Martin Emde 4, Ignasi Vicente 7, Gerard Egea, Miquel Marcet, Giorgio D’Addezio, Adria Baig, Angel Trinchan 12, Adria Villar, Cristian Sánchez 5.

Entrenador: Noel. Delegat: Anna

Parcials : 25-20, 11-18, 20-9, 10-13

Partit intens per començar la lliga del sènior C del bàsquet Sitges que a la primera jornada va jugar el primer derbi de la temporada contra el sènior C del CNB Vilanova.

El partit començar molt intens amb un Vilanova amb millor posada a escena que els locals, amb un joc intens van aconseguir les primeres avantatges pels visitants, amb un triple sobre la botzina del segon quart el partit acabar 36-38 pels visitants, a la represa el sitges aconsegueix donar la volta al partit, tot i això va ser un partit molt dur i intens on el Sitges va aconseguir la primera victòria de la temporada per un resultat de 66-60.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 19:30 hores, desplaçament a la pista del Casfincas SI-Bàsquet Cunit “B”.

C.C. Sots 20 masculí – Nivell A-2 – Fase regular – grup 01

C.B. Viladecavalls verd 52 - Bàsquet Sitges “A” 42

CB Sitges: Daniel Ayensa 7, Alex Anthony, Diego Ayllon 9, Pol Velasco, Juan Gene, Joel Dolera 4, Arnau Freixenet 3, Biel Mateo 2, Joan Olivella, Eric Mateo 3, Natan de la Fuente 2, Pablo Villacian 12, Victor Muñoz.

Entrenador: Oscar.  Delegat: Lucia

Parcials :17-8, 15-7, 11-10, 9-17

Primer partit de lliga a camp visitant on ens emportem una derrota de 10 punts que ens permet amb temps millorar en alguns aspectes.

Partit on hem estat 20 punts per darrere del marcador quasi els tres primers períodes per falta d'intensitat en defensa i poc encert en atac.

Últim període on sortim amb ganes i aconseguim remuntar fins a posar-nos 4 punts per sota.

Això ens serveix per reflexionar en el fet que si haguéssim estat així durant tot el partit podríem haver-nos-el emportat.

El pròxim partit serà dissabte dia 28 ds Setembre a les 19:30 hores, a Pins Vens, contra Fundació Philippe Cousteau CEJ L`Hospitalet.

1ª Territorial Sènior femení – Fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges / La Oca - Bàsquet Pratenc 1 / Prat Actiu

Entrenador: Ignasi. Delegat: Alicia

Partit ajornat al dia 23 d’Octubre a les 21:00 hores a Pins Vens.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.B. Martorell “A”

Partit amistós del sènior femení

CB Sitges: Elisenda Camprubi, Claudia Lopez, Nuria Gil, Belen Flores, Lucia Flores, Clara Miro, Anna Roig, Ona Gutiérrez, Berta Arrive, Xenia Santin, Marina Prat, Olga Romero.

Club Bàsquet L’Arboç 46 - Bàsquet Sitges 57

El Bàsquet Sitges va aconseguir una victòria treballada contra l'Arboç en el seu últim partit amistós de la pretemporada, amb un resultat de 46-57.

Tot i que van començar el partit dominant amb la seva pressió defensiva, es van relaxar a mitja part, i el tercer quart va ser especialment complicat. Finalment, l'equip va recuperar la intensitat al darrer període per tancar el partit amb solvència.

L’equip va mostrar moments brillants, especialment durant el segon quart, on la pressió defensiva va funcionar de manera impecable, forçant errors de l’Arboç i permetent al Sitges córrer al contraatac. Tot i això, la relaxació defensiva al tercer quart va donar vida a l’equip rival, i és un aspecte que caldrà treballar de cara a la temporada.

Pel que fa a l'atac, tot i tenir un bon 40,91% en tirs de dos punts, l'equip va patir des de la línia de tres, amb un encert del 16,67% (3/18). Malgrat això, el control del rebot (46 en total, amb 31 defensius) va permetre segones oportunitats i va limitar les opcions de l’Arboç.

El Bàsquet Sitges tanca la pretemporada amb bones sensacions, però amb marge de millora. La pressió defensiva i el domini del rebot són punts forts, però cal mantenir la intensitat durant tot el partit per evitar moments de desconnexió com el tercer quart d’ahir. La victòria final demostra que l'equip té capacitat per reaccionar i mantenir el control dels partits, un aspecte important de cara a l'inici de la temporada.

C.T. Sots 20 femení – Nivell B – Fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges / Vivero One Bar Group – C.B. Santa Perpetua

CB Sitges: Ariadna Camprubi, Alexia Vivancos, Aitana Sánchez, Alexia Simon, Alba Bermudez, Lola Martin, Andrea Arjona, Esther Alarcón, Xesca Vendrell, Cristina Alarcón, Lise Janine Carreras, Àngela Mellado.

Entrenador: Alex. Delegat: Antonio

Partit ajornat al dia 2 de Novembre a les 16:00 hores a Pins Vens.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 9:00 hores, desplaçament a la pista del B.C. Tecla Sala.

C.T. U17 - Junior femení – 1er.Any BCN - Fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges 37 - C.B. Grup Barna 63

CB Sitges: Mae Lopez 9, Tarik Venturas 5, Rita Gil 7, Laura Suja 4, Jana Velasco, Fiona Milà, Sara Gil, Sara Eguia 2, Alba Ferre 6, Somakou Dembele 4.

Entrenador: Martin i Berta. Delegat: Remedios i Pedro Antonio

Parcials : 6-14, 13-13, 8-21, 10-15

En el debut a la nova categoria comencem contra un molt bon rival on competim als seu nivell durant els primers 20 minuts.

A la segona part, tenim moltes dificultats per superar la pressió i aguantar el ritme de joc de les visitants i acaben marxant en el marcador. Hem de seguir treballant.

El pròxim partit serà diumenge dia 29 ds Setembre a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del AE Minguella “B”-Pere Cuisine.

Bàsquet Sitges – masculí - Veterans

Veterans Bàsquet Sitges 39 - Veterans Barça 71

Partit disputat el passat dilluns 16 de setembre al Municipal de Pins Vens.

Un Sitges amb moltes baixes i poc rodatge es va enfrontar a tot un Barça amb molts centímetres.

Primer quart igualat gràcies a l'encert exterior per part dels Sitgetans.

El segon quart la intimidació per part dels pivots blaugranes ha anat minvant les opcions locals de mantenir el resultat.

Al tercer quart entre el cansament local i errades sota la cistella el partit ja s'ha decantat cap al visitants que no han afluixat la marxa.

Un últim quart on ja estava tot dat i beneït ha servit perquè els locals provessin coses noves dins l'equip.

Moltes gràcies als Veterans del Barça per la visita!

Ens tornarem a veure aviat.

12ª edició Memorial Pol Lahoz

Des del Bàsquet Sitges seguim recordant el Pol amb aquest torneig i continuem transmetent a les noves generacions els valors importants del bàsquet.

Els 31 equips han pogut disputar dos partits al matí, preparant-se així per a la temporada que començarà pròximament.

Tots els participants han quedat encantats amb el torneig. No obstant això, volem destacar el descontentament de diverses famílies per les dificultats d'aparcament, malgrat disposar d'una esplanada tan gran a prop. És una llàstima que el poliesportiu Pins Vens, capaç d'acollir tants esdeveniments esportius, no compti amb unes condicions adequades per a l'estacionament.

Agraïm la col·laboració de tots els clubs que ens han acompanyat, vinguts del Vendrell, Calafell, Vilanova, Vilafranca, Canyelles, Sant Sadurní, Barcelona, Cornellà i l'Hospitalet.