Pròxim partit el dissabte, 28 de septembre, 20h, a la pista del Sant Quirze

MGC Mútua Ribes Sènior Femení - Levante UDBM Marni . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 1

MGC Mútua Ribes Sènior Femení 25 - Levante UDBM Marni 25

Diumenge, 22.09.2024, 12.30h / Pavelló Municipal Sant Pere de Ribes

En el primer partit de la temporada les del Ribes Plata jugaven contra el Llevante Marni. Les valencianes són un equip amb molta qualitat que havia quedat quart classificat el curs passat i que li havia guanyat al Ribes els dos partits de manera clara.

Les ribetanes van mostrar molts nervis a l'inici del partit. La pressió de jugar a casa i voler fer-ho especialment bé les va fer fallar tirs i cometre errors no forçats. El Llevant sense fer un gran joc es va posar en el minut 7 ja amb un 0 - 4 i semblava que s'anava a repetir això de la temporada passada. Temps mort demanat per Gabi Daza que no va aconseguir del tot frenar l'hemorràgia. Les valencianes apretaven i les del Garraf aguantaven com podien. El Llevant va aconseguir el seu màxim avantatge en el minut 23 (6 - 13). En els últims minuts de la primera part la diferència es va reduir per a anar al descans amb un 11 - 16 en el marcador.

En el públic assistent pocs pensaven que es podia revertir la situació, però per sort l'equip ribetà mai es rendeix i competeix sempre fins al final. En el minut 38 el resultat era 16 - 19 i la graderia es va adonar que una remuntada era possible. Ara sí que va ser un avantatge jugar a casa ja que la parròquia ribetana empenyia a les seves i celebrava cada defensa i cada gol. Amb una molt bona forma física com a base, la defensa i la porteria de les locals van ser un mur (el Llevant només va marcar 9 gols en la segona part). En el minut 47 va arribar l'empat (20 - 20) i a partir d'aquest moment va haver-hi alternança en el marcador. Va ser una fase emocionant ja que qualsevol dels dos equips es podia emportar la victòria. Al final del enfrontament les valencianes guanyaven d'un però les ribetanes van aconseguir empatar a 30 segons del final. Defensa fèrria per a conservar l'empat final (25 - 25). La sensació era que s'havia guanyat un punt.

A destacar per part ribetana la portera Carlota Teixidó amb un 43% d'efectivitat i Paula Corrales que va ser màxima golejadora amb 7 gols.

Pròxim partit el dissabte, 28 de septembre, 20h, a la pista del Sant Quirze.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (1), Jessica Fleitas (6), Ariadne Traverso (2), Naiara Aragón (3), Anna Gargallo (0), Alba Senar (1), Aina Gallart (3), Paula Corrales (7), Laura Roldán (2), Joana Santiago (0). Porteria: Roser González (efectivitat 18%) / Carlota Teixidó (efectivitat 43%)