Tres punts molt bons en l’inici somiat

L’equip que entrena Alex Villagordo trenca una ratxa de dues derrotes consecutives al Municipal d’Aiguadolc en el primer partit del campionat

UE Sitges A – Canonja. Toni Muñoz

UE Sitges A 4 – Canonja 2

L’UE Sitges suma el primer triomf del campionat al municipal jugant molt seriosament i amb molta personalitat  demostrant el seu poder de reacció, el gol de Tamayo al 62 en pròpia quan més estaven pressionant els tarragonins i potser ens uns minuts en que el Sitges no estava còmode, ficava al Canonja dintre del partit, en unes altres circumstàncies potser s’hagués perdut però en aquest cas l’equip reaccionava i de que manera i s’empotava un merescut resultat de quatre a dos final.

El partit

De la millor manera entrava en el matx el Sitges A, en dos minuts dintre del primer quart d’hora amb dos magnífics gols, el primer d’un Alejandro Pascua molt resolutiu al 11 i un segon dos minuts més tard de Javi Aroca al 13 deixava el camí molt encarat mostrant molta efectivitat dels sitgetans. Els restants minuts fins arribar al descans l’equip molt ordenat no patia angoixes i quan s’estirava generava perill.

El joc seguia a la represa controlat per els de Alex Villagordo, els tarragonins donaven un pas endavant però potser sense inquietar a la porta del Sitges, el gol en pròpia de Tamayo al 62 donava ales al Canonja que en dos minuts empataven amb gol d’Alejandro Domínguez al 64, en una altre circumstancia hagués castigat, però l’equip sitgetà seguia creient mentre que des de la banqueta amb els canvis anaven donant frescor al joc local, Omar Bouzzi que havia sortit minuts abans s’inventava un gol per emmarcar des del lateral esquerra de l’atac fent el 3-2, per arrodonir el triomf Alejandro Pascua en un penal que li havien fet a ell mateix posava el 4-2 final, daquesta manera els tres punts es queden a casa no abans de treballar i molt davant un Canonja molt lluitador.

El primer onze inicial de la temporada ha estat el format per: Lucas Cajes, Alejandro Sacristàn, Joan Serra, (Carles Arrive 65) Manu Abalos, (Sergio Herrero 83) Geri, (Gerard Fernàndez 73) Fredy Vargas, (Arnau Villanueva 75) Alejandro Pascua, Joel Espinosa, Yaray Cuenca, Dani Tamayo, Javi Aroca i (Omar Bouzzi 65).

Ara toca el debut a camp contrari, serà aquest diumenge a partir de les12’15 a l’Hospitalet al terreny de joc del Joventut 25 de Setembre, equip que per primer cop en la seva historia debuten a la Primera Catalana, els del 25 de Setembre venen d’empatar al difícil camp del Santboià.