Derrota del Patí Vilanova a Ripoll

El Vilanova ha millorat la seva imatge però els tres punts s’han quedat a casa

El Ripoll ha derrotat al Patí en el segon partit de la Nacional Catalana Masculina, per 2 gols a 0 en l’encontre disputat el vespre de dissabte en el Pavelló ripollès.

Justa i merescuda victòria dels locals davant un Patí Vilanova que tot i fer una primera part i uns minuts de la segona diametralment oposats als que van oferir la setmana passada no van poder superar a un Ripoll que tradicionalment se li ennuega en la pista ripollenca.

El Vilanova, com apuntem millora la seva imatge, però creiem que li manca ser més contundent defensivament i un organitzador eficient. L’equip es netament ofensiu, i ahir desprès del primer gol local i seguidament no transformar una falta directa es va anar diluint.

En la primera part, que va finalitzar amb empat a zero, els vilanovins van oferir  un esperançador molt bon joc en contrast amb les sensacions de la jornada anterior. En la segona part els locals van prémer l’accelerador i fins l’equador en que van obrir el marcador, el Patí va aguantar el tipus. La no transformació de la falta directa per blava i el no aprofitament de la superioritat va acabar amb les opcions vilanovines i més quan a manca de tres minuts el Ripoll va ampliar  l’avantatge.

Ara dissabte contra el Cerdanyola és imprescindible la victòria per no despenjar-se en la classificació.

C.P. RIPOLL 2 - C.P. VILANOVA 0

Pista.- Pavelló Municipal Ripoll

C.P. RIPOLL.- Masoliver, Martín, Genero, Manuel, Aparicio (cinc inicial), Balcells, Devesa, Monje, Farrés, Paez (p.s)  Entrenador: F. Carmona

C.P. VILANOVA.- Marimón, Sebrià, J. Martínez, E. Gual, Lecha (cinc inicial), Querol, Güell, López, Jiménez, Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro.

ÁRBITRES.- Srs.  I. González i A. Hernández.

GOLS: 1a part, sense gols. 2a part; 1-0 Aparicio (min 12), 2-0 Aparicio (min 22).