Copa Catalunya Masculina – Fase Previa – grup 01

Bàsquet Sitges “A” 50 - Baricentro Barbera 62

Carlos Fernàndez 5, Oriol Camprubi 14, Ignacio Velasco 9, Marçal Gosalvez 3, Angel Miguelsanz 4, Juan Antonio Bustos 3, Nil Bellmonte, Fernando Albaladejo 3, Alejandro Martínez 2, Ignacio Lloret, Federico Garcia 5, Ivan Ramírez 2, Andreu Rodriguez.

Entrenador: Edu i Jordi    Delegat: Josep Camprubi

Parcials: 12-16, 10-22, 14-10, 14-14

Segon partit de la temporada pel sènior A sitgetà. Després de la gran victòria a pista del Castellbisbal, els sitgetans volien continuar amb aquesta dinàmica contra el Barberà, equip que va perdre a la primera jornada i la temporada passada jugava a Super Copa.

Primer quart i, tot i no aconseguir marcar el ritme de joc i moure la pilota amb facilitat, degut a la intensitat defensiva dels visitants, el parcial d’aquest quart no generava una gran escletxa al marcador i només hi havia una diferencia de 4 punts, 12-16.
Segon quart i els visitants imposen el seu lloc i aconsegueixen millorar el seu percentatge en el tir exterior. A més, aprofiten els tirs lliures i generen una escletxa important al marcador per marxar al descans, 22-38.

Tercer quart on tot i els locals volen ficar una marxa més tant a nivell defensiu com ofensiu, la experiència i el bon fer dels visitants provoca que la distància al marcador no es retalli i constantment la diferencia sigui d’entre 12 i 16 punts. Si més no, aquest parcial si que acaba sent a favor dels sitgetans.
Últim quart, 12 punts de diferencia al marcador, i tot i els constants intents per apropar-se al marcador, 3 triples pràcticament consecutius tanquen el partit i les aspiracions del local per estrenar la temporada a Pins Vens amb victòria. Final 50-62.

Aquesta jornada ha demostrat que aquesta categoria no és gens fàcil i els detalls marquen la diferencia. S’ha de continuar treballant i aconseguir la confiança per tal de creure que si aquest equip ha arribat fins aquí és perquè pot competir qualsevol partit. La diferencia al marcador són la diferencia dels tirs lliures entre els dos equips, així que cap amunt i a continuar treballant.

El pròxim partit serà diumenge dia 6 d’Octubre a les 17:45 hores, a la pista del C.B. Grup Barna.

2ª Territorial Sènior masculí – Fase Regular – grup 01

Club Bàsquet Cubelles 48 - Bàsquet Sitges “B” 55

Karim Ayouna 3, Marc Rubi 2, Carlos Alemany, Antonio Milà, Fernando Sánchez-Mora, Daniel Arjona, Carles Ventosa 9, Ivan Jovanovich 4, Biel Reinon 8, Leo Cabezas 6, Andreu Rodríguez 9, Randy Parra 14, Alex Batlle.

Entrenador: Jordi i Ignacio  Delegat: Joan Carles

Parcials: 13-10, 13-18, 15-14, 7-13

Segona jornada de la temporada pel sènior B sitgetà. Després de la derrota a pista del Joventut Castelldefels, l’equip visitava la pista del Cubelles, equip que va aconseguir la victòria al primer partit de l’any.

Inici del partit igual que la setmana anterior, l’equip local molt intens i els sitgetans amb molts nervis i poca intensitat tornen a encaixar un parcial de 10-0 d’inici. No obstant a base de realitzar bones accions defensives i treballar aprop de la cistella marxem al final dels primers 10 minuts amb un parcial de 13-10.
Segon quart i els sitgetans poc a poc van entrant a ritme de partit. Amb una millora en el percentatge del tir exterior i aconseguint segones i terceres opcions els blancs capgiren el marcador i marxen al descans amb un perit avantatge de 2 punts, 26-28.

Inici de la segona part i el Cubelles torna a connectar-se al partit amb un parcial amb 6 punts pràcticament seguits. Una bona intensitat defensiva soluciona els grans problemes que esta tenint aquest jove equip des de la línia de tirs lliures (4/23, 17%) i es mantenen per davant del marcador a l’inici de l’últim quart.
Últims 10 minuts i a excepció de dos llançaments exteriors dels locals, el parcial és clarament a favor dels sitgetans i aconsegueixen mantenir l’avantatge fins el final del partit. Final 48-55.

Primera victòria de la temporada d’aquest equip que, tot i no haver aconseguit el millor nivell de joc, s’emporten una victòria contra un equip amb experiència i molt treballats. De ben segur que això permetrà estar més tranquils i no començar els partits amb tanta ansietat i nervis.

El pròxim partit serà diumenge dia 6 d’Octubre a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del Intersport Olaria – Samà Vilanova SBM.

3ª Territorial Sènior masculí – Fase Regular – grup 01

Casfincas SI-Bàsquet Cunit “B” 33 - Bàsquet Sitges “C” 74

Mauro Pérez 13, Jaume Escanellas, Jordi Mateo, Noel Guillen 22, Oscar Porras 8, Martin Emde, Ignasi Vicente, Gerard Egea, Miquel Marcet 2, Giorgio D’Addezio 2, Adria Baig 11, Angel Trinchan 16, Adria Villar, Cristian Sánchez.

Entrenador: Noel. Delegat: Anna

Parcials: 6-18, 9-15, 5-21, 13-20

Victòria còmoda del sènior C del bàsquet Sitges a la pista del Cunit B, partit que ha servit per guanyar forma física i anar poc a poc sumant durant aquesta lliga, el Sitges ha sortit sòlit en defensa amb un parcial de 0-14 al inici del partit, després de molts alts i baixos a la segona part s'ha pogut jugar una mica més ràpid i millorar en atac, la nota negativa ha sigut la lesió del Jordi Mateo, esperem que no sigui res i pugi estar amb l'equip el més aviat possible.

El pròxim partit serà dissabte dia 5 d’octubre a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el C-B. Roquetes “C”

C.C. Sots 20 masculí – Nivell A-2 – Fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges “A” 49 - Fundació Philippe Cousteau CEJ L'Hospitalet 69

Daniel Ayensa 6, Alex Anthony 12, Diego Ayllon 3, Pol Velasco 3, Juan Gene, Joel Dolera, Arnau Freixenet, Biel Mateo 2, Joan Olivella, Eric Mateo 5, Natan de la Fuente 1, Pablo Villacian 7, Victor Muñoz 8, Hector Alcala 2.

Entrenador: Oscar. Delegat: Lucia

Parcials: 13-14, 16-20, 9-15, 11-20

Partit on ens emportem la derrota amb un marcador que no reflecteix el treball a pista.

Comencem el partit amb ganes de competir amb una bona defensa agressiva i un bon bloqueig de rebot. Això ens ajuda a tenir bones opcions de contraatac on aconseguim finalitzar fàcilment. Marxem a la mitja part 5 punts per sota.

Tercer període, la defensa comença a ser més fluixa i la falta de concentració i ganes ens penalitza en el marcador. Últim quart intentem disminuir la diferència, però el rival continua amb moltes més ganes que nostres.

Partit que ens serveix per aprendre i reflexionar de cara a la resta de temporada.

El pròxim cap de setmana DESCANSA

1ª Territorial Sènior femení – Fase previa – grup 01

C.B. Martorell “A” 63 - Bàsquet Sitges – La Oca  39

Elisenda Camprubi, Claudia Lopez 5, Nuria Gil 3, Belen Flores, Lucia Flores, Clara Miro 8, Anna Roig 1, Ona Gutiérrez 3, Berta Arrive 11, Xenia Santin 8, Marina Prat, Olga Romero.

Entrenador: Ignasi. Delegat: Alicia

Parcials: 14-10, 22-16, 16-6, 11-7

El Bàsquet Sitges va patir una derrota per 63-39 contra un sòlid CB Martorell. Tot i començar amb força i competint de tu a tu durant els primers minuts, l’equip va tenir dificultats per mantenir el ritme durant la segona meitat, especialment en el tercer període, que va resultar decisiu.

L’equip va començar competitiu, mantenint la intensitat en defensa i aprofitant les oportunitats per anotar. El parcial de 14-10 reflectia un inici igualat, tot i algunes imprecisions en atac. El Bàsquet Sitges va seguir lluitant, amb una millora en el joc col·lectiu. Tot i això, el Martorell va augmentar la seva intensitat, aconseguint un parcial de 22-16. L’equip va mantenir-se dins del partit, però es va veure que caldria un gran esforç per mantenir el ritme.

Aquest va ser el període clau del partit. El Martorell va aprofitar les desconnexions defensives del Sitges i va augmentar el seu avantatge amb un parcial de 16-6. Les dificultats per trobar cistelles fàcils i la manca de precisió en els tirs van marcar aquest tram del partit.

Tot i un esforç final per reduir l’avantatge, el Bàsquet Sitges va ser incapaç de capgirar la situació, amb un parcial final de 11-7. La defensa rival va mantenir la seva efectivitat, i les jugadores del Sitges no van poder trobar solucions en atac.

Tot i un inici competitiu, el Bàsquet Sitges va patir en el tercer quart, on les errades defensives i la manca d’encert en atac van permetre al CB Martorell prendre el control del partit. L’equip va tenir un encert del 28,89% en tirs de dos i un 11,76% en tirs de tres, cosa que va limitar les seves opcions d’entrar de nou en el partit.

En defensa, l’equip va lluitar per mantenir-se en el rebot, amb 44 captures totals, però va ser superat en moments claus, especialment després del descans.

La derrota deixa un clar objectiu per a les pròximes setmanes: millorar la consistència defensiva i trobar més fluïdesa en atac. Tot i això, l’equip va mostrar moments de lluita i amb algunes millores, pot recuperar la seva competitivitat en els pròxims partits.

El pròxim partit serà dissabte dia 5 d’octubre a les 17:45 hores, a Pins Vens contra Càmping Bianya Roser “C”

C.T. Sots 20 femení – Nivell B – Fase regular – grup 01

B.C. Tecla Sala 50 - Bàsquet Sitges – Vivero 64

Ariadna Camprubi 13, Alexia Vivancos 4, Aitana Sánchez 7, Alexia Simon 19, Alba Bermudez, Lola Martin 3, Andrea Arjona 7, Esther Alarcón 5, Xesca Vendrell 2, Cristina Alarcón 4, Lise Janine Carreras, Àngela Mellado.

Entrenador: Alex. Delegat: Antonio

Parcials: 15-17, 9-13, 6-15, 20-19

El pròxim partit serà dissabte dia 5 d’octubre a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Viladecavalls.

C.T. U17 - Junior femení – 1er.Any BCN - Fase previa – grup 01

AE Minguella “B”-Pere Cuisine 42 - Bàsquet Sitges 65

Mae Lopez 6, Tarik Venturas 12, Rita Gil 18, Laura Suja 4, Jana Velasco 2, Fiona Milà, Sara Gil, Sara Eguia, Alba Ferre 1, Somakou Dembele 16, Jana Carreras 6.

Entrenador: Martin i Berta. Delegat: Remedios i Pedro Antonio

Parcials: 12-5, 16-17, 9-18, 5-25

Primera victòria de les júnior molt merescuda contra un molt bon equip. Després d'una molt bona setmana d'entrenaments, s'acaba veient reflectida en la intensitat defensiva durant els 40 minuts. Després d'una primera part on no estàvem massa encertats de cara a cistella, un parcial de 14-43 a la segona part fa que poguem remuntar el partit i fins i tot agafar avantatge en el marcador. Felicitar a les noies per creure en què ho podíem aconseguir i ara toca no baixar la intensitat i seguir treballant.

El pròxim partit serà dissabte dia 5 d’octubre a les 12:00 hores, a Pins Vens contra Dominiques Barcelona.