Handbol Sant Quirze - MGC Mútua Ribes Sènior Femení . Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 2

Handbol Sant Quirze 27 - 30 MGC Mútua Ribes Sènior Femení

Dissabte, 28.09.2024, 20.00hh / Pavelló Municipal Sant Quirze

Tocava jugar en la difícil pista del Sant Quirze, un equip amb jugadores experimentades i molta qualitat individual. Igual que en el primer partit de lliga les ribetanes van començar insegures i amb molts errors. En defensa estaven desordenades i en atac intentaven jugar sense èxit amb la pivot. Les rivals aprofitaven els seus atacs i marcaven gols. En el minut 6 el resultat ja era 5–1 a favor de les del Vallès. A poc a poc les visitants van anar trobant el seu joc habitual, van aconseguir robar pilotes i llançar contraatacs. Els van retornar a les Kiris el parcial de 5–1 per a empatar el partit en el minut 12 (6–6). El matx va entrar en una fase d'igualtat fins que en el minut 23 el Ribes es va posar per primera vegada per davant (9-10). En l'última fase de la primera part la defensa de les del Garraf va ser molt sòlida. Es va controlar bé a la jugadora més golejadora de les vallesanes, la jove Anna Ros (campiona del món júnior amb la selecció espanyola). En atac les visitants van tenir molt d'encert i es van plantar en el descans amb un avantatge de 12–16.

S'esperava una reacció del Sant Quirze en la segona part i s'intuïa que no ho posaria fàcil. Les jugadores de Gabi Daza van aguantar bé les envestides de les del Vallès i l'avantatge ribetana es va mantenir entre tres i quatre gols fins al minut 47 (21–24). El ritme del partit era trepidant amb molt de desgast físic per totes dues parts. Les Kiris apretaven i quan faltaven 9 minuts per al final del partit es van posar a un gol (24-25) amb atac per a empatar. Les ribetanes no es van posar nervioses i Alba Senar va tornar a posar el marcador amb un + 2 amb un golàs a l'esquadra. Pèrdua de pilota del St Quirze i contraatac d'Aina Gallart per a posar l'electrònic amb un +3 a 5 minuts del final. Es va gestionar bé el temps que quedava i el MGC Ribes es va emportar una victòria molt merescuda per 27–30.

Pròxim partit el dissabte, 5 d'octubre, 18.10h, a la pista del Sant Joan Despí.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (3), Jessica Fleitas (7), Ariadne Traverso (4), Naiara Aragón (1), Anna Gargallo (3), Alba Senar (4), Aina Gallart (5), Laura Roldán (1), Luciana Sánchez (2), Joana Santiago (0). Porteria: Roser González (efectivitat 37%) / Carlota Teixidó (efectivitat 27%).

CH Ribes / Ramón Stockli

El sènior masculí del MGC Mutua Handbol Ribes supera el CH Canovelles

El primer equip masculí fa el dos de dos tot i no oferir la seva millor versió.

El primer equip masculí del MGC Mútua Handbol Ribes ha aconseguit la seva segona victòria a la lliga després de superar a domicili el CH Canovelles per un ajustat 23-25 i suma 4 punts de 4 possibles en l’inici de la competició de 1a Catalana.

No va ser un partit excels dels ribetans que van tenir suficients amb algunes estones de bon joc per superar el difícil equip local. Va ser un partit estrany on els locals van portar el ritme de joc durant molts minuts, però on els nostres van dominar el marcador en tot moment. Després de la igualtat inicial, el nostre equip va agafar les primeres rendes de tres i quatre gols gràcies a les primeres intervencions de la porteria i a bones accions individuals ofensives. El Ribes, amb ofici tot i les nombroses errades dels llançaments a porteria, va saber mantenir les rendes fins al descans, on es va arribar amb un tempteig de 9-13 favorable.

A la represa, la tònica es va repetir. Un partit de ritme lent, travat, erràtic i imprecís. El Ribes va aprofitar les seves opcions per agafar cinc gols de renda, 10-15, als primers cinc minuts de de la segona meitat i va aconseguir mantenir les distàncies durant tota la segona meitat, que va ser, en general, discreta per a tots dos conjunts. En una última estirada dels locals, el Canovelles només va poder reduir les diferències fins als dos gols, 23-25, que va ser el resultat final.

La propera setmana, el nostre equip rep la vista de l’Handbol Sant Quirze “B”. El partit serà el dissabte 5 d’octubre a les 19:45 hores al Pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes.

Per MGC Mutua H. Ribes, van jugar: Joaquín Custodio (3 penalts), Jan Monasterio (1 gol), Òscar Fernández (3), Roger Reverter (1), Víctor Rubio (1), Xavi García (1), Iván Cantero, Jacob Botella (4), Francesc Mata, Toni López (5, 1p) i Àlex Slaughter (6). 6 exclusions en total. Porteria: Eric Lubiano (12 aturades) i Álex Casas (2 aturades). Entrenadors: Maikel Núñez i Ricart For.