L’AB Vendrell femení cau derrotat en el debut a Coma-ruga

El sènior masculí no troba l’encert i perd a la pista de l’Alcover

B Vendrell - CB Castellbisbal. Eix

SEGONA CATALANA FEMENINA

AB VENDRELL 49 - 56 CB CASTELLBISBAL

Derrota de l’AB Vendrell Femení, en el primer partit que es disputava al pavelló de Coma-ruga, aquesta temporada. Les d’Èric Blay van caure per 49-56 davant el Castellbisbal, un dels conjunts favorits per assolir l’ascens de categoria i un vell conegut, s’han enfrontat les darreres dues temporades, en un partit molt igualat, què, les visitants, van decantar en un tercer quart, on van estar més encertades que les locals. Malgrat intentar-ho, les taronges no van poder capgirar la dinàmica, en el darrer període, en una tarda espesa de cara a cistella.

El matx va començar igualat i amb les defenses imposant-se als respectius atacs, en un primer quart, què es tancava, amb un 11-10, al marcador. En el segon període, el joc es va travar, moltes faltes personals, que feia que els dos equips visitesin la línia de personal, fet que va afavorir a les del Vendrell, que agafaven, 16-12, una mínima renda, a l’equador d’aquest quart; amb 22-18, dos triples de la visitant Andrea Jovellar, propiciaven un parcial de 0-8, que capgirava, 24-26, el resultat al descans.

A la represa, l’ encontre es mantenia igualat, amb les interiors vendrellenques, Berta Elias i Paula Garcia, agafant la responsabilitat, 30-33, a tres minuts i mig, de tancar-se el tercer quart. Novament, l’encert del perímetre del Castellbisbal, trencava la defensa de les taronges, tres triples de la visitant Judith Marín, encetaven un parcial de 2-10, que disparava, el lluminós fins el 32-43, sort d’un triple de Júlia Pous i una cistella de Mariona Rovira, què, retallaven el resultat, fins el 37-45, que finiquitava, aquest tercer parcial. Uns últims deu minuts, on les vendrellenques, van intentar, des de una defensa més pressionant, igualar el marcador, un 2+1 de Elias, les deixava amb un 44-49, encara amb sis minuts per disputar-se; però, la manca d’encert, de les locals, un malson tot el partit, en els minuts decisius, va permetre al Castellbisbal, distanciar-se, 44-54, ara de manera definitiva, a dos minuts del final. Gemma Miralles anotava un triple en el darrer minut, que no va impedir, la victòria de les visitants.

Després de tres jornades disputades, en aquest grup de segona catalana, les del Vendrell, ocupen la vuitena posició, amb un balanç d’1-2, a l’espera de visitar, el proper diumenge, la pista del Bàsquet Molins.

Pel Vendrell van jugar: Miralles (8), Cifuentes (2), Cabrera (2), Elias (9), Rovira (6), González (2), Pous (10), Díez (4), Garcia (2), Pérez (2) i Casañas (2). 19/26 tirs lliures, 12 cistelles de dos punts, 2 triples anotats.

Parcials: 11-10, 13-16 (24-26), 13-19 (37-45), 12-11 (49- 56).

PRIMERA TERRITORIAL

CB ALCOVER 76 - 65 AB VENDRELL

Primera derrota de la temporada, en el segon desplaçament consecutiu, en aquest inici de lliga, per l’AB Vendrell, que va caure, per 76-65 a la pista d’un Alcover, que es va mostrar superior i molt encertat, 10 triples anotats, amb 28 punts en el darrer quart, davant un conjunt visitant, que va pagar, la seva manca d’encert, a l’inici de l’últim període i el mal percentatge en els tirs lliures. Els taronges, no es van adaptar al joc directe dels locals.

Un primer quart, que va estar marcat per l’encert dels dos conjunts i el ritme trepidant, amb un Carlos Harster, que anotava dos triples consecutius, que contestaven, els tres convertits pels locals. Amb un 18-20, s’arribava al final dels primers deu minuts. El segon període va estar molt igualat, els de l’Alt Camp, agafaven la iniciativa, però, un Jordi Solé molt encertat, set punts en aquest segon quart, s’encarregava, d’empatar, 31-31, el resultat, al descans. El partit es mantenia amb la mateixa tònica, després del pas pels vestidors, l’Alcover, seguia amb un gran ritme anotador, amb el seu bàsquet directe, encara, que Harster, amb dos triples més, mantenia, als seus, 48-47, amb possibilitats de victòria, a la fi del tercer període.

El matx, s’encaminava cap un darrer quart, igualat, que feia preveure un final ajustat, però, els locals, van aprofitar, les errades visitants, quatre punts anotats en set minuts, per clavar un parcial de 14-4, que deixava un 62-51, un nou triple de l’Alcover, 65-53, a poc més de dos minuts del final, sentenciava, un partit, on la diferència final, no reflexa, la igualtat, que va haver-hi, en els primers trenta minuts. Caldrà refer-se, per afrontar el primer partit a Coma-ruga, del proper dissabte, davant el Vila-seca, que encara es manté invicte.

Pel Vendrell van jugar: Lorente, González (2), García (4), Tejero (3), Es-Saidi (10), Boada (3), Luna (6), Solé (9); Jané (4), Harster (14), Ibáñez (2) i Rosell (8). 2/14 tirs lliures, 24 cistelles de dos punts, 5 triples anotats.

Parcials: 18-20, 13-11 (31-31), 17-16 (48-47), 28-18 (76-65).