Empat i gràcies del Patí Vilanova contra el Cerdanyola

El Vilanova no ha controlat el partit

El Vilanova i el Cerdanyola han empatat a tres gols en el partit corresponent a la tercera jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat el vespre de dissabte al Pavelló de la Plaça de Les Casernes.

Decepcionant empat del Vilanova, després d’una setmana moguda per la marxa de Querol (ara ja jugador del Sant Celoni) i que de moment deixa al Patí  amb una banqueta més limitada.

Hi ha preocupació a la parròquia local, en primer lloc perquè de nou punts en joc sols s’ha aconseguit 1 i a hores d’ara som els 13ens classificats. Aquesta situació, de moment, no és massa preocupant. El que si que ho és, i això si que ens amoïna és que veiem un equip descompensat. De la temporada passada han marxat dos jugadors, i sols hem incorporat un i tenim una posició coixa. Com be va dir l’Alexis el dia del Caldes l’equip va funcionar com una banda no com una orquestra. I de moment, excepte poc més de mitja hora a Ripoll, la situació no ha millorat. Això si que requereix una solució urgent.

Torbem a faltar un organitzador que marqui el tempus del partit i posi ordre.

El Cerdanyola va fer el seu partit i van arribar al descans amb avantatge d’un gol a zero. En la segona part una sortida fulgurant del Patí amb gols de Lecha i Gual els va posar per endavant en el marcador, però poc va durar l’alegria al empatar el Cerdanyola tot seguit.

A manca de vuit minuts de nou els visitants es van avançar i menys mal que Sebrià va fer l’empat. El Patí no va aprofitar la directa per acumulació que li podia haver donat els tres punts.

L’empat és el mal menor, i ara el proper cap de setmana a Igualada.

C.P. VILANOVA 3 - H.C. CERDANYOLA 3

Pista.- Pavelló Plaça Casernes

C.P. VILANOVA.- Marimón, López, Lecha, Martínez, Sebrià, (cinc inicial), Güell,  Erik, Jiménez, Ruiz, Donoso (p.s.) Entrenador: A. Castro.

H.C. CERDANYOLA.- Garcia, Ripollès, Ferrer, Ramírez, De Moya (cinc inicial) Aguilar, Escribano, Chobet, Lora, Miñarco (p.s.). Entrenador: M. Escribano

ÀRBITRES.- Srs. J. Garcia i R. Nadal

GOLS.- 1ª part; 1-0 Aguilar (min 14). 2a part; 1-1 Lecha (min 4), 2-1 Gual (min 5), 2-2 De Moya (min 6), 2-3 Ramírez (min 17), 3-3 Sebrià (min 19).