Handbol

Bon partit del MGC Mútua Ribes malgrat la derrota

Tercera victòria de l'Handbol Ribes masculí a la 1a Catalana que continua invicte

Handbol Sant Joan Despí - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 3. Ramón Stockli

División de Honor Plata - Grup C - Jornada 3

Handbol Sant Joan Despí 36 - MGC Mútua Ribes Sènior Femení 30

Dissabte, 05.10.2024, 18.10h / Poliesportiu Salvador Gimeno / Sant Joan Despí

Els espectadors al Salvador Gimeno van poder gaudir d'un partit entretingut. La defensa avançada de les locals va fer que el ritme fos trepidant i que es marquessin molts gols. El MCG Mútua Ribes va començar el partit concentrat, va aprofitar bé els errors del St Joan Despí i les transicions eren ràpides  . Aquesta velocitat va provocar pèrdues de pilota de tots dos equips, encara que en aquesta primera part les visitants van perdre menys que les del Llobregat. En el minut 20 el Ribes va aconseguir el seu màxim avantatge (7-10). L'equip local seguia amb el seu pla de partit i no deixava descansar a les ribetanes ni en atac ni en defensa. La primera part va acabar amb el resultat de 17-18 i la satisfacció per part de les del Garraf d'haver-li guanyat una part a un dels millors equips de la categoria.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera. Partit igualat fins al minut 45 amb un 26-25 a favor de les locals. En els 5 minuts següents es va decidir el enfrontament. Es van ajuntar dues exclusions (no simultànies) per part del Ribes, dos errors no forçats i tres parades de la portera local. El resultat va ser un parcial de 5-0 a favor de les de casa per a posar-se amb un 31-25 (min 50). La gran exigència i el desgast físic i mental ja no van permetre a les ribetanes revertir la situació. El Sant Joan va administrar bé l'avantatge durant els últims 10 minuts i va acabar guanyant per 36 -30.

En la prèvia s'havia comentat que les extrems de l'equip local eren molt eficients, però no es va trobar la manera de aturar-les. L'extrem dret Ariadna Montesinos va ser màxima golejadora del matx amb 10 gols. A destacar per part del Ribes a la paraguaiana Jessica Fleitas amb 9 gols.

Pròxim partit el diumenge, 13 d'octubre, 12h, al pavelló de Ribes contra Lleida.

Per part del Ribes van jugar (gols): Cristina Hernández (5), Jessica Fleitas (9), Ariadne Traverso (4), Paula Corrales (1), Naiara Aragón (2), Anna Gargallo (2), Alba Senar (2), Aina Gallart (2), Laura Roldán (1), Luciana Sánchez (2), Joana Santiago (0). Porteria: Roser González (efectivitat 22%) / Carlota Teixidó (efectivitat 22%).

CH Ribes / Ramón Stockli

El primer equip masculí supera l’Handbol Sant Quirze en una bona segona meitat

Tercera victòria en tres partits per al jove primer equip masculí, i col·locats al grup capdavanter de la classificació de 1a Catalana, després de superar l’Handbol Sant Quirze per un clar 28-22.

Partit seriós dels ribetans, que per primera vegada podien comptar amb tots els seus efectius, enfront un jove equip visitant que es va veure a remolc dels locals durant tot el partit. Igualtat inicial, durant els primers deu minuts i estirada del Ribes fins aconseguir les primeres rendes de dos i tres gols al marcador. Tot i controlar el partit, els locals acumulaven vàries pèrdues de pilota que permetien els vallesans continuar dins del partit. El marcador al descans era de 13-8 i amb sensacions d’haver poder trencat el matx.

A la segona part, millora susceptible dels vermells que, comandats per una gran defensa i porteria, van aconseguir desequilibrar la balança, augmentant també l’eficàcia en els llançaments. A manca de 11’, l’electrònic mostrava la màxima diferència: 21-13 a favor dels de El Garraf que van saber gestionar fins el final, tot i la defensa pressionant a la desesperada del Sant Quirze. El marcador final, 28-22 per al MCG Mútua Handbol Ribes que ja suma sis punts a la classificació.

La propera setmana, el primer equip masculí visita el mític Palau d’Esports de Granollers per enfrontar-se a l’equip local, el Blancs i Blaus KH7 BM Granollers. El partit serà el diumenge 13 d’octubre a les 18:45 hores.

Per MGC Mutua Handbol Ribes, van jugar: Álex Casas (2 aturades) i Eric Lubiano (11 aturades). Joaquín Custodio (7 gols, 3 p), Jan Monasterio (2), Òscar Fernández, Julio Gastón Salto (1), Roger Reverter (4), Víctor Rubio (3), Xavi García, Iván Cantero (1), Jacob Botella (3), Francesc Mata, Toni López (4, 1p), Àlex Slaughter (2) i Martí Monasterio (3). 3 exclusions en total. 16 pèrdues i 16 recuperacions de pilota. Entrenadors: Maikel Núñez i Ricart Fort.