El sènior masculí del CB Sitges cau derrotat a l’últim quart

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Bàsquet Sitges del cap de setmana

C.B. Grup Barna - Bàsquet Sitges “A”. Eix

Copa Catalunya Masculina – Fase Previa – grup 01

C.B. Grup Barna  74 - Bàsquet Sitges “A” 54

Carlos Fernàndez 7, Oriol Camprubi 6, Ignacio Velasco 9, Marçal Gosalvez 12, Angel Miguelsanz 3, Juan Antonio Bustos 2, Nil Bellmonte, Fernando Albaladejo 4, Alejandro Martínez 2, Ignacio Lloret 2, Federico Garcia, Ivan Ramírez 7, Andreu Rodriguez.

Entrenador: Edu i Jordi. Delegat: Josep Camprubi

Parcials: 19-13, 17-15, 15-15, 23-11

Tercera jornada de la temporada pel sènior A sitgetà a Copa Catalunya. Després d’aconseguir una victòria i una derrota, l’equip buscava aconseguir la segons victòria a pista del Grup Barna.

Inici de partit amb una gran intensitat defensiva recuperant pilotes a la linia de passada i trobant situacions de contraatac per poder anotar amb certa facilitat, parcial de 0-6 i temps mort local. Semblava que hi hauria una bona dinàmica, però poc a poc els locals comencen a entrar en ritme de partit i capgiren el marcador fins aconseguir col·locar al marcador el 19-13 amb el qual s’acaba el quart.

Segon quart on els jugadors blancs ho intenten i, a partir de situacions individuals i bons moments defensius en certs moments del quart, es mantenen dins del partit aconseguint que la diferencia només sigui de 8 punts al descans, 36-28. A més, un bon final de quart permetia somiar amb capgirar el marcador.

Inici de la segona part on els locals a base del llançament exterior no perden la cara al partit i aconsegueixen mantenir les diferències al marcador. Els sitgetans aconsegueixen retallar la diferencia fins a 2 punts 36-34, però les precipitacions dels blancs permeten als locals dominar el partit.

S’arriba a l’últim quart amb una diferencia de 8 punts, però dos triples consecutius provoquen ampliar la diferencia als 14 punts provocant que els jugadors sitgetans baixin els braços i la seva intensitat durant el joc. Final del partit 74-54.

El proper partit serà dissabte dia 12 d’Octubre a les 17:45 hores, a Pins Vens, contra el C.B. Prat “B”.

2ª Territorial Sènior masculí - Fase Regular - grup 01

Intersport Olaria – Samà Vilanova SBM 89 - Bàsquet Sitges “B” 90

Karim Ayouna 16, Marc Rubi 6, Carlos Alemany 19, Antonio Milà 4, Fernando Sánchez-Mora, Daniel Arjona, Carles Ventosa 7, Ivan Jovanovich, Biel Reinon 2, Leo Cabezas 6, Andreu Rodríguez 12, Randy Parra 18, Alex Batlle.

Entrenador: Jordi i Ignacio. Delegat: Joan Carles

Parcials: 20-21, 18-22, 24-21, 27-26

Tercera jornada de la temporada pel sènior B sitgetà el qual arribava amb un balanç d’una victòria i una derrota. El rival d’aquesta jornada el Bàsquet Samà.

Inici del partit on els dos equips volien imposar el seu ritme de joc i amb un gran percentatge en el tir exterior, aspecte que es va mantenir durant tot el partit pels dos equips, l’equip sitgetà aconseguia la primera diferencia al marcador al final dels primers 10 minuts, 20-21.

Comencem el segon quart amb un intercanvi de cistelles, però poc a poc els sitgetans marquen un nivell d’intensitat més alt a nivell defensiu i aconsegueixen imposar el seu ritme i aconseguir 5 punts de diferencia en arribar al descans, 38-43.

Els locals no volien marxar sense lluitar i en dos minuts aconsegueixen igualar el marcador. La tensió es podia percebre però tots els jugadors estaven molt endollats i ningú volia marxar del partit. Un altre parcial on l’atac manava i arribàvem a l’últim quart amb un marcador força elevat, 62-64.

Últim quart del partit i tot per decidir. Tot i aconseguir una renta de 7 punts pels visitants, els locals ho tornaven amb un parcial a favor d’ells i capgiraven el marcador per imposar-se per 6 punts a falta de dos minuts 83-77. Semblava que tot estava perdut, però els sitgetans van creure fins el final amb la victòria i a base de sacrifici i coratge van recuperar dues pilotes consecutives i va permetre apropar-se al marcador. Final agònic, amb 3 punts de diferencia a favor dels vilanovins, els sitgetans aconsegueixen un 2+1. Per donar més emoció, no anoten el tir lliure, aconsegueixen el rebot ofensiu i amb una gran situació ofensiva, l’equip circula bé la pilota per trobar el jugador alliberat sota cistella i anotar per capgirar el marcador a l’últim moment.

Molt bona victòria de l’equip que ha aconseguit refer-se de les adversitats i lluitar fins el final pel partit. Després de tres jornades seguides fora de casa, el balanç és molt positiu. Cal continuar en aquesta línia i aconseguir més victòries a Pins Vens.

El proper partit serà dissabte dia 12 d’Octubre a les 16:00 hores, a Pins Vens, contra el PB9 “A”, de Barcelona.

3ª Territorial Sènior masculí - Fase Regular - grup 01

Bàsquet Sitges “C” 52 - C-B. Roquetes “C” 40

Mauro Pérez, Jaume Escanellas 13, Jordi Mateo, Noel Guillen 14, Oscar Porras 2, Martin Emde 7, Ignasi Vicente 3, Gerard Egea, Miquel Marcet 5, Giorgio D’Addezio 2, Adria Baig , Angel Trinchan, Adria Villar, Cristian Sánchez 6.

Entrenador: Noel. Delegat: Anna

Parcials: 19-10, 11-9, 10-13, 12-8

Segon derbi jugat a casa aquest cop contra el Roquetes C, el partit va estar marcat per les baixes per els dos conjunts, el Roquetes equip que combina jugadors veterans i jugadors molt joves va plantar cara a un Sitges que va sàpiguer patir en moments concrets del partit però que va saber portar el partit al seu terreny tot i els problemes en atac (només 52 punts anotats), els sitgetans a seguir agafant ritme a la lliga i la setmana següent és desplaça al camp del Piera. Dissabte 12 a les 19:00.

El pròxim partit serà dissabte dia 12 d’octubre a les 19:00 hores, a la pista del Bàsquet Piera “B”

C.C. Sots 20 masculí – Nivell A-2 – Fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges “A”

Daniel Ayensa, Alex Anthony, Diego Ayllon, Pol Velasco, Juan Gene, Joel Dolera, Arnau Freixenet, Biel Mateo, Joan Olivella, Eric Mateo, Natan de la Fuente, Pablo Villacian, Victor Muñoz, Hector Alcala.

Entrenador: Oscar. Delegat: Lucia

Jornada de DESCANS

El proper partit serà dissabte dia 12 d’Octubre a les 19:30 hores, a Pins Vens, contra el Montmeló CB

1ª Territorial Sènior femení – Fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges / La Oca 42 - Càmping Bianya Roser “C” 50

Elisenda Camprubi, Claudia Lopez 2, Nuria Gil, Belen Flores, Lucia Flores, Clara Miro 7, Anna Roig 9, Ona Gutiérrez 5, Berta Arrive, Xenia Santin 8, Marina Prat, Olga Romero.

Entrenador: Ignasi. Delegat: Alicia

Parcials: 11-9, 12-15, 10-14, 9-12

El Bàsquet Sitges va lluitar però va caure davant el Roser C per 42-50 en un partit molt igualat durant els quatre períodes.

Tot i una bona actuació defensiva i un domini del rebot, les dificultats en l’encert de tirs exteriors van ser determinants per la derrota.

El Bàsquet Sitges va començar fort en defensa, però amb dificultats en atac. Tot i això, van tancar el quart per davant amb un ajustat 11-9.

El Roser va agafar avantatge gràcies a un parcial de 10-14. El Bàsquet Sitges va tenir problemes per anotar, especialment des de la línia de tres punts (14,29%).

Tot i un gran esforç per retallar distàncies, el Sitges no va poder capgirar el marcador i el Roser va tancar el partit amb un parcial de 9-12.

Cal destacar, Xènia Santin va destacar amb 8 punts i 12 rebots, dominant sota cistella. Anna Roig va sumar 9 punts i 7 rebots, mostrant-se efectiva en les penetracions. Lucia Flores va aportar 9 punts i va ser clau en l’atac del Sitges

El Bàsquet Sitges va tenir un bon rendiment defensiu i va dominar el rebot amb 45 captures (30 defensives), però l’equip va patir un encert baix des de l’exterior (14,29% en triples). El domini del rebot i la lluita en defensa no van ser suficients per compensar les pèrdues de pilota (29) i les dificultats per mantenir la fluïdesa en atac.

Tot i la derrota, l’equip va mostrar caràcter i capacitat per competir fins al final. La millora en l’encert serà clau per assegurar resultats en futurs partits, i el domini del rebot continua sent un punt positiu. Amb alguns ajustos, el Sitges podrà revertir la situació i aconseguir millors resultats.

El pròxim partit serà dissabte dia 12 d’octubre a les 17:30 hores, desplaçament s ls pista del Sant Ignasi, de Barcelona.

C.T. Sots 20 femení – Nivell B – Fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges / Vivero 58 - C.B. Viladecavalls 49

Ariadna Camprubi 9, Alexia Vivancos 10, Aitana Sánchez, Alexia Simon 2, Alba Bermudez 12, Lola Martin, Andrea Arjona 10, Esther Alarcón 8, Xesca Vendrell 1, Cristina Alarcón, Lise Janine Carreras 1, Àngela Mellado, Aitana del Chicca 5.

Entrenador: Alex. Delegat: Antonio

Parcials: 14-6, 10-8, 20-22, 14-13

El pròxim partit serà diumenge dia 13 d’octubre a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del C.B.Imma, de Barcelona.

C.T. U17 - Junior femení – 1er.Any BCN - Fase previa – grup 01

Bàsquet Sitges 69 - Dominiques Barcelona 60

Mae Lopez, Tarik Venturas, Rita Gil, Laura Suja, Jana Velasco, Fiona Milà, Sara Gil, Sara Eguia, Alba Ferre, Somakou Dembele, Jana Carreras.

Entrenador: Martin i Berta. Delegat: Remedios i Pedro Antonio

Parcials: 13-7, 14-17, 20-20, 22-16

Un altre partit molt complet de les júniors que ens serveix per aconseguir la segona victòria.

Durant tot el partit mantenim una molt bona intensitat defensiva que juntament amb el bon moviment de pilota contra la defensa zonal, que ens han plantejat durant tota la segona part, fa que puguem endur-nos una altra victòria molt important.

El pròxim partit serà dissabte dia 12 d’octubre a les 12:00 hores, desplaçament a la pista de C.B. Manyanet Les Corts Groc.