El Sitges B s’emporta més que tres punts d’Olivella

L’equip de Raul Aroca juga molt seriosament a Olivella sumant el segon triomf consecutiu

Imatge d'arxiu. Jordi Piqué

CF Olivella 3 – UE Sitges B 4

Dos gols de Pau Junyent en 20 minuts serveixen al Sitges per donar-li la volta al gol de Carles Henarejos que havia posat a l’Olivella per davant als primers tres minuts de l’inici. Una avantatge que ampliava Ignacio Soler al minut 79 en una segona part amb diferents alternatives al joc dels dos equip, donant emoció al primer derbi de la temporada.

Un segon gol de Carlos Henarejos a la recta final del matx, al 85, feia entrar al partit als de Fernando Leon ja que encara hi havia temps, però tan sols va tenir durada d’un minut aquesta situació, al 86 Sergi Batalla tornava a posar les coses al seu lloc per un Sitges b que va anar en tot moment per davant que pràcticament havien sentenciat després de la reacció d’un Olivella que de falta directa el seu jugador Eric Álvarez al 92 deixava el definitiu 3-4 al marcador.

CF Olivella: Manel Martínez, Xavier Cuyas, Marc Cols, Antonio Quesada, (Arnau Sánchez 83) Carlos Henarejos, César Gutiérrez, Alex Morillas, ( Magí Pascual 59) Ilan López, Eric Álvarez, Hassani Sabti Bousatta, Victor Morillas i (Morillas 46).

UE Sitges B: Juan Manuel Delgado, Iker, Bonell (Ramon Vicente 83) Marc Martínez, Jair, Elia Fernàndez, Alex Rodríguez, Pau Junyent, (Jaume Morales 80) Brian del Rey (Sergi Batalla 74, Hugo Paraiso, (Hugo Pavia 62, Rubén Monago, Oriol Gutiérrez i Ignacio Soler.

El Sitges B rep aquest dissabte al Riudebitlles al punt de les 17,30h. un Riudebitlles que ha jugat guanyant com l’equip sitgetà dos partits, sumant sis punts.