Clara derrota del Patí Vilanova a Igualada

El Vilanova ha estat un equip sense ànima ni idees

L’HC Igualada “C” ha derrotat per 4 gols a 0 al Patí Vilanova en el partit corresponent a la quarta jornada de la Nacional Catalana Masculina disputat el vespre de dissabte al Pavelló de Les Comes d’Igualada.

Cal apuntar que en aquesta categoria hi ha un problema endèmic en el compliment dels horaris d’inici dels partits. En les dues visites d’aquesta temporada els partits han començat amb un retràs al voltant de 20 minuts.

L’Igualada ha estat el just guanyador del partit davant un Vilanova, que essent generosos  podríem dir que potser no mereixia tant de càstig, però diguem- ho clar avui, com està passant des de l’inici de la competició ha estat un conjunt sense idees, fluix, molt fluix defensivament amb masses facilitats (Marimón ha estat correcte) i ineficaç davant. Amb aquests còctel que podíem esperar? Dons el que ha passat. Ni més ni menys.

La primera part va començar amb un Vilanova molt entonat, però al minut 5 una targeta blava a Sebrià, va portar a que els locals obrissin el marcador en transformar la falta directa. El Patí es va anar recuperant, mentre els locals es carregaven de faltes, però  van tornar a marcar en el minut 8. Una targeta blava en el minut 12 a Cardil no la va aprofitar Gual, i tot seguit l’Igualada, jugant en inferioritat va fer la desena que tampoc va ser transformada aquest cop per J. López.

Amb avantatge local es va arribar al descans. En el segon temps res va canviar i més quan en el minut 8 els locals han fet el tercer deixant el partit sentenciat i ho han rematat amb un quart gol en el minut 14. I tothom, especialment els vilanovins esperant el xiulet final.

De moment tenim 1 punt de 12. Preocupant perquè hi ha massa soroll de fons i a hores d’ara hi ha massa gent desanimada.

A veure amb quin ciri sortiran. Mentre no sigui trencat...

IGUALADA H.C.  4 - C.P. VILANOVA 0

Pista.- Pavelló Les Comes

IGUALADA H.C.- F. Busquets, Alonso, Borràs, Berent, Busquets (cinc inicial), Llanes, Carol, Bautista, Cardil i Marqués (p.s.). Entrenador: Jordi Costa

C.P. VILANOVA.- Marimón, Sebrià, J. Martínez, Güell, Lecha  (cinc inicial), E. Gual, López, Jiménez, Ruiz i Donoso (p.s.). Entrenador: A. Castro

ÀRBITRES.- Srs . J.M. Bravo i M. Viñals

GOLS: 1a part; 1-0 Llanes de FDB (min 5), 2-0 Cardil (min 8). 2a part; 3-0 Borràs (min 8), 4-0 Llanes (min 14).

TARGETES.- Blaves per Sebrià del Patí i Cardil de l’Igualada.