Toca continuar treballant

Cròniques i resultats dels partits del cap de setmana disputats pels equips del CB Sitges

Bàsquet Sitges “A” - C.B. Prat “B”. Xavier Milà

Copa Catalunya Masculina – Fase Previa – grup 01

Bàsquet Sitges “A” 55 - C.B. Prat “B” 63

Carlos Fernàndez 2, Oriol Camprubi 5, Ignacio Velasco 1, Marçal Gosalvez 9, Angel Miguelsanz 4, Juan Antonio Bustos 14, Nil Bellmonte, Fernando Albaladejo 2, Alejandro Martínez, Ignacio Lloret 4, Federico Garcia, Ivan Ramírez 10, Andreu Rodriguez.

Entrenador: Edu i Jordi Delegat: Josep Camprubi

Parcials :  21-15     20-13   4-18   10-17

Nova jornada sènior del Bàsquet Sitges. Aquesta vegada a Pins Vens contra un rival molt conegut com el CB Prat, el qual presentava a la seva plantilla un jugador amb passat al club, concretament el Jordi Boronat.

Inici de partit amb una gran intensitat defensiva i amb una gran circulació de pilota. Aquest ritme va afavorir als blancs i demostrava que el treball als entrenaments començava a donar els seus fruits en els moments importants de la competició. Final dels primers 10 minuts amb un parcial de 21-15.
Els sitgetans amb una idea clara i molt concentrats i compromesos amb el pla de partit aconsegueixen millorar els detalls i continuar amb el bon fer en atac. Gràcies a això, el marcador va arribar a reflectir 13 punts de diferencia, màxim avantatge per marxar als descans, 41-28.

Molt bones sensacions després de la primera part i molt conscients que els visitants voldrien reaccionar el més aviat possible, però a partir dels tirs lliures poc a poc els blaus entren en partit i amb un parcial de 1-14 igualen el marcador a 42.

S’arriba a l’últim quart amb només un punt de diferencia pels del Baix Llobregat, 45-46. Els tirs lliures tornen a passar factura i la circulació de pilota i la intensitat defensiva dels locals ja no és la mateixa que la de la primera part. Tot i arribar a falta de dos minuts a una diferencia de 2 punts, els visitants tornen a marcar les diferències i amb un parcial de 0-6 tanquen el partit i s’emporten una victòria molt treballada.

Toca continuar treballant nois, la feina dels entrenaments, acabarà donant fruits. Ànims.

El proper partit serà dissabte dia 19 d’Octubre a les 18:45 hores, desplaçament a la pista del Intersport Olaria – Samà Vilanova Sam

2ª Territorial Sènior masculí – Fase Regular – grup 01

Bàsquet Sitges “B” 45 - Bàsquet PB9 “A” 59

Karim Ayouna 6, Marc Rubi 3, Carlos Alemany 3, Antonio Milà 2, Fernando Sánchez-Mora, Daniel Arjona, Carles Ventosa 5, Ivan Jovanovich, Biel Reinon 4, Leo Cabezas 5, Andreu Rodríguez 12, Randy Parra 5, Alex Batlle.

Entrenador: Jordi i Ignacio  Delegat: Joan Carles

Parcials :   18-22     9-16   9-13   9-8

Quarta jornada de la temporada pel sènior B sitgetà, la primera com a local a Pins Vens. Després de dues victòries consecutives, els locals volien demostrar que els resultats aconseguits eren fruit del bon treball als entrenaments i poc a poc s’aconseguien treballar i millorar aspectes concrets dels joc.

Inici del partit amb un intercanvi de cistelles on les defenses, molt toves per part de les dues bandes, no eren gens protagonistes al partit. Final del primer quart 18-22.

Segon quart amb la mateixa dinàmica, però els visitants conscients de la permissivitat dels locals aprop de cistella aprofiten aquestes situacions per ampliar l’avantatge. D’altra banda, els locals capficats i fent cadascú la guerra pel seu bàndol no aconsegueix ni molt menys reduir les distàncies, sinó que encara s’amplia fins els 11 punts, 27-38 al descans.

Després del pas per vestuaris i amb una idea clara, augmentar la intensitat defensiva sent conscients quins punts forts tenen els rivals, dos atacs pràcticament consecutius dels visitants acaben en triple i amplien la diferencia al marcador. A més, la expulsió per tècnica i antiesportiva d’un dels jugadors locals, que fins aquell moment havia sigut l’únic que trobava la manera de fer mal al rival, es converteix en un moment on l’equip perd l’ànima i el caràcter competitiu que havia demostrat als partits anteriors.

Últim quart, els locals amb més ganes de capgirar el marcador que eines es topen contra els rivals que s’aprofiten de la seva experiencia perquè passin poques coses en aquests últims 10 minuts i no hi hagi cap parcial que pugui fer perillar el resultat. Final 45-59.

Proper partit dissabte 19 d’octubre a les 19:15 a pista del CB Begues.

El proper partit serà dissabte dia 19 d’Octubre a les 19:15 hores, desplaçament a la pista del C.B. Begues “A”.

3ª Territorial Sènior masculí – Fase Regular – grup 01

Bàsquet Piera “B” 52 - Bàsquet Sitges “C”  90

Mauro Pérez, Jaume Escanellas, Jordi Mateo, Noel Guillen 11, Oscar Porras, Martin Emde 36, Ignasi Vicente 8, Gerard Egea 3, Miquel Marcet, Giorgio D’Addezio, Adria Baig 13, Angel Trinchan, Adria Villar 1, Cristian Sánchez 18.

Entrenador: Noel   Delegat: Anna

Parcials :   17-28    7-22    15-20   13-20

Molt bona victòria del sènior C del bàsquet Sitges que és va presentar amb una situació complicada ja que només va poder iniciar el partit amb només 7 jugadors disponibles.

Tot i les dificultats els Sitges van fer un inici de partit molt seriós amb un alt encert desde la línia de 6.25 on va d'estar un Martin Ende letal que va acabar amb 36 punts, a la segona meitat els de Piera augmentar la seva intensitat defensiva i encara que el resultat era llarg van aconseguir baixar de la línia dels 20 punts, un últim esforç dels de Sitges amb ja les incorporacions del Nacho i del Gerard que tenien partit a Barcelona amb el sènior femení i es van incorporar més tard van deixar el partit en una còmode victòria per 52-90.

El pròxim partit serà diumenge dia 20 d’octubre a les 19:30 hores, a Pins Vens, contra Sarroca Bàsquet.

C.C. Sots 20 masculí – Nivell A-2 – Fase regular – grup 01

Bàsquet Sitges “A”  46 - Montmeló CB   51

Daniel Ayensa, Alex Anthony 11, Diego Ayllon, Pol Velasco 5, Juan Gene, Joel Dolera 3, Arnau Freixenet, Biel Mateo 6, Joan Olivella 2, Eric Mateo 3, Natan de la Fuente, Pablo Villacian 13, Victor Muñoz 3, Hector Alcala.

Entrenador: Oscar     Delegat: Lucia

Parcials :   7-7   18-14      10-16      11-14

Partit on continuem arrossegant els errors d'anteriors setmanes que ens fan tornar a emportar-nos la derrota.

Marcador igualat durant els 40 minuts en què els petits detalls van marcar la diferència.

Derrota que ens ha d'ajudar a canviar el xip i afrontar els pròxims partits amb ganes i ambició.

El proper partit serà diumenge dia 20 d’Octubre a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Sant Sadurní.

1ª Territorial Sènior femení – Fase previa – grup 01

Club Esportiu Sant Ignasi  67 - Bàsquet Sitges – La Oca   50

Elisenda Camprubi 1, Claudia Lopez, Nuria Gil, Belen Flores, Lucia Flores 12, Clara Miro, Anna Roig 17, Ona Gutiérrez 6, Berta Arrive 6, Xenia Santin 4, Marina Prat, Olga Romero, Rita Gil 1, Mae Lopez 3.

Entrenador: Ignasi     Delegat: Alicia

Parcials :   19-20    18-9    8-13    22-8

El Bàsquet Sitges va caure per 67-50 davant el Sant Ignasi en un partit en què va començar fort, però es va enfonsar al final. L’equip va lluitar fins al tercer quart però no va poder mantenir la intensitat.

Un inici prometedor amb un parcial de 19-20 favorable al Sitges. L’equip va saber trobar bones opcions en atac, especialment amb Anna Roig i Lucia Flores.
Sant Ignasi va reaccionar amb força, imposant un parcial de 18-9, aprofitant les pèrdues del Sitges i controlant el ritme del joc.

El Sitges va recuperar una mica el control, guanyant el parcial per 8-13, però sense aconseguir reduir suficientment la diferència en el marcador.

El cansament es va notar, i amb un parcial de 22-8, el Sant Ignasi va sentenciar el partit. Les jugadores del Sitges van lluitar però no van trobar prou respostes ofensives.

L’ Anna Roig va ser la màxima anotadora amb 17 punts i 10 rebots, mostrant-se sòlida sota cistella. Lucia Flores va aportar 12 punts, destacant en atac.

El Bàsquet Sitges va començar amb bon ritme, però les baixes i el cansament van pesar en el tram final del partit. Tot i controlar el rebot, l’equip va patir per l’encert exterior, amb només un 7,69% en triples (1/13). Les pèrdues de pilota (27) van ser un altre factor determinant que va permetre al Sant Ignasi controlar el partit.

El partit va mostrar la capacitat del Bàsquet Sitges per competir en moments claus, però també va evidenciar la necessitat de millorar en atac, especialment en l’encert de llarga distància i en la gestió de les pèrdues. Tot i les dificultats, l’equip segueix creixent i tindrà oportunitats de redreçar la situació en els pròxims partits.

El pròxim partit serà diumenge dia 20 d’octubre a les 18:00 hores, a Pins Vens, contra Virolai “A”

C.T. Sots 20 femení – Nivell B – Fase regular – grup 01

C.B. Imma  53 - Bàsquet Sitges – Vivero  62

Ariadna Camprubi 7, Alexia Vivancos 2, Aitana Sánchez, Alexia Simon 12, Alba Bermudez 4, Lola Martin 2, Andrea Arjona 5, Esther Alarcón 15, Xesca Vendrell 4, Cristina Alarcón 2, Lise Janine Carreras 5, Àngela Mellado 1, Aitana del Chicca 3.

Entrenador: Alex   Delegat: Antonio

Parcials :  13-19    10-18     13-16    17-9

Fem un gran partit durant els tres primers quarts. Tot i els problemes en el rebot, el joc en equip ens fa trobar amb facilitat la cistella. A l’ultim quart ens deixem anar i no sabem tancar bé el partit, fent que el marcador no reflecteixi la realitat del que hem fet avui. Seguim creixent i treballant.

El pròxim partit serà dissabte dia 19 d’octubre a les 9:00 hores, a Pins Vens, contranC.B. Vila de Montornés

C.T. U17 - Junior femení – 1er.Any. BCN - Fase previa – grup 01

C.B. Manyanet Les Corts Groc 43 - Bàsquet Sitges   39

Mae Lopez 8, Tarik Venturas 8, Rita Gil 2, Laura Suja, Jana Velasco 6, Fiona Milà 2, Sara Gil, Sara Eguia 2, Alba Ferre, Somakou Dembele 3, Jana Carreras 2, Yara Uzcategui 6.

Entrenador: Martin i Berta    Delegat: Remedios i Pedro Antonio

Parcials :    11-10    14-9     14-11     4-9

Un inici de partit on no sortim concentrades i no estem massa encertades de cara a cistella fa que les locals agafin un avantatge de 12 punts en el marcador.

Tot i això, aconseguim remuntar el partit i ficar-nos per sobre en el marcador, però un parcial d'11-0 per part de les locals al final del tercer quart fa que es tornin a ficar per davant.

Arribem als últims minuts amb opcions però finalment s'emporten la victòria les locals.

El pròxim partit serà dissabte dia 19 d’octubre a les 12:00 hores, a Pins Vens, contra C.E. Maristes Sants Les Corts.