Remuntada èpica a Cornella i liderat

Amb el 1-0 el porter sitgetà Miquel Mata aturava un penal

Sant Ildefons – UE Sitges A. Eix

Sant Ildefons 1 – UE Sitges A 2

Tres punts de liderat sumava el Sitges al camp del Sant Ildefons en un partit que se li complicava al minut 17 amb el gol de Joaquin Costa, el penal però aturat per Miquel Mata al minut 39 encoratjava als d’Alex Villagordo que fins les hores havien patit amb poc domini de la situació i poc bagatge ofensiu, a pocs instants pel descans amb el Sitges que s’havia tret la son de les orelles Joan Serra posava la por al cos als de Cornella enviant la pilota al pal.

Els canvis que s’anaven produint des de la banqueta del Sitges al llarg de la segona part els ficava més dintre del partit, s’estava jugant bé mentre que els locals trobaven més dificultats i menys espais, Joan Serra en una molt bona jugada d’atac  empatava el partit, el 1-1, i dos minuts després Xavi Cabezas en plena recuperació que havia sortit instants abans s’inventava un gol per l’escaire donant la volta al marcador, fent el més difícil el 1 a 2 amb el que s’arribava a la fi dels minuts en joc aconseguint d’aquesta manera el Sitges tres punts de lideratge d’uns d’aquets camps en els que pocs guanyaran demostrant el bon inici del campionat, dels 12 punts en joc han sumat 10.

UE Sitges: Miquel Mata, Montesinos, Sergio, Carlos, Fredy (Arnau Villanueva 46) Sacris, (Manu Abalos 62) Joel, Alejandro Pascua (Javi Aroca 57) Josep Serra, Omar (Gerard Fernàndez 57) Geri i (Xavi Cabezas 74).

Partidàs aquest dissabte, primer l’UE Sitges A se la juga davant el tercer classificat, el Sant Feliuenc, un clar candidat per lluitar per l’ascens, l’hora d’inici les 17’30 hores.