Tres punts més que bons

El Sitges de dominar per un 2-0 a la primera part acaba empatant a la segona, el gol de Pau Junyent en temps de afegit salva dos punts èpics

UE Sitges B 3 – CE Riudebitlles 2

Victòria més que treballada de l’equip de Raul Aroca en un partit amb dues cares, una primera en que l’equip sitgetà es posava per davant als primers cinc minuts de l’inici amb gol de Sergi Batalla, i fins i tot per joc van merèixer més, el segon arribava al 47 de les botes d’un Pau Junyent golejador. El Riudebitlles que en tot  moment estava dintre del matx donava un pas endavant fent patir a un Sitges que pensava que el triomf ho tenia al sac.

El gol de Bernat Ferrer al minut 54 fa que l’equip de Sant Pere de Riudebitlles entri al partit donant emoció en uns minuts en que potser al Sitges li va costar gestionar, però el  que ningú s’esperava arribava al 81 de la botes d’Arnau Esteve, l’empat a dos, a partir d’aquí el partit entrava en una fasse molt interesant decantant la balança Pau Junyent al 93 deixant glaçats als de Sant Pere de Riudebitlles que ja contaven amb el punt, triomf agònic per un Sitges que va creure en aquests instants finals.

UE Sitges B: Edgard Cidoncha, Iker Bonell, Daniel Tamayo, Marc Martínez, Jaume Rodríguez (Alex Rodríguez 60) Pau Junyent, Jair Fernàndez, Rubén Monago, Hugo Pavia, (Alex Casañola 60) Sergi Batalla, (Hugo Paraiso 60) Ignacio Soler i (Brian del Rei 81).

Aquest dissabte al punt de les 17 hores el Sitges B juga a Sant Esteve ses Rovires, equip que dels 4 partits jugats tan sols ha sumat un punt al camp del Hortonenc.