Tres punts molt bons per seguir líders

L’equip sitgetà pot golejar a la primera part però acaba patint al tram final del partit

UE Sitges 2 – Sant Feliuenc 1

Tercer triomf consecutiu del Sitges, en aquest cas en un partit de dues parts diferents, els d’Alex Villagordo realitzen uns primers 40 minuts d’un futbol de gran nivell aprofundint molt per la seva banda esquerra de l’atac reculant a un Sant Feliuenc superat des dels primers instants amb moltes dificultats per aturar a un Sitges molt endollat.

Xavi Cabezas un especialista en gols de traca sorprèn a tothom veient al porter visitant avançat i des de pràcticament el mig del camp s’inventava un xut de volea fent un gol d’aquets per emmarcar als primers 20 minuts, el 1-0, arribant el segon en ple domini del Sitges en desequilibri per l’esquerra Carlos Barrios li posa una pilota magistral per que Gerard Fernàndez de cap fes el 2-0 al 38. Van poder fer el tercer els d’Alex Villagordo dos minuts més tard amb dues clares i manifestes ocasions en les que el porter, Marc Vila, el millor dels visitants refusava, a la següent jugada en sortida a la contra del Sant Feliuenc aprofitant un rebot que els beneficiava entraven al partit amb gol de Marc Carbonell.

A la segona part els del Baix Llobregat conscients que el partit estava obert donaven un pas endavant començant les dificultats pel Sitges que anava perdent la posició, el Sant Feliuenc anava arribant més a l’àrea de Mata amb més perill, a la vegada que des de la banqueta sitgetana veien com s’estava posant la situació i es buscava  més energia amb el canvis, les van tenir per empatar ells i també va poder fer el tercer el Sitges en un passi magistral Xavi Cabezas buscant el cop de cap de Pascua que no entrava degut de nou al porter al minut 64, a partir d’aquí amb treball i sort i amb una magnifica aturada de Mata al 70 i una pilota al pal d’ells al 77 s’arribava a la fi sumant tres punts davant un molt bon Sant Feliuenc anant de menys a més.

UE Sitges: Mata, Montesinos, Sacris, Manu, (Carlos Arrive 57) Geri, Carlos, Gerard Fernàndez (Victor Lebrero 65) Xavi Cabezas, (Omar Bouzzi 72), Joel Espinosa, Yeray Cuenca, (Alejandro Pascua 65) Javi Aroca i (Oriol Gutiérrez 72).

El Sitges viatja aquest diumenge al camp del cuer, el Viladecans, els del Baix Llobregat del cinc partits jugats ha sumat un punt. L’hora d’inici les 17 hores mentre que el segon classificat el Martorell juga al camp del Catllar i el Ciutat Cooperativa juga al camp del Sant Feliuenc.