Una gran segona part li dona una nova victòria a l’AB Vendrell femení

Nova exhibició del sènior masculí que guanya a la pista del Claret de Valls.

AB Vendrell - TGN Bàsquet B. Eix

SEGONA CATALANA FEMENINA

AB VENDRELL 61 - 49 TGN BÀSQUET B

Segona victòria consecutiva de les vendrellenques, la primera com a locals, en un partit disputat al pavelló de l’Arboç, pels problemes amb el parquet del pavelló de Coma-ruga. Les d’Èric Blay van superar per 61-49, al TGN Bàsquet B, en una gran segona part, de les taronges, parcial de 31-15, recolzades una gran defensa i guiades per l’actuació de Gemma Miralles, 23 punts anotats, que van acabar, per enfonsar la resistència de l’equip tarragoní. Un triple inicial de Gemma Miralles, va donar confiança a les locals, que van clavar un parcial de 9-0 d’inici, el TGN, es va refer, 10-8, abans, de què, les del Vendrell, tanquessin, 15-10, el primer quart per davant.

En el segon període, la dinàmica del matx, va canviar totalment, tres triples pràcticament consecutius de les visitants, els hi donava un parcial de 3-12, que capgirava 18-22, l’electrònic; a partir d’aquí, les de Tarragona, van portar la iniciativa, amb una Miralles, dos triples més anotats, que aguantava a les locals. De nou, dos triples més de les visitants, les deixava amb la màxima avantatge 26-34, que quedava reduïda, al 30-34, amb el qual s’arribava al descans.

A la segona part, es va poder veure un Vendrell, molt més actiu en defensa, la intensitat al darrera, va ofegar l’atac del TGN, què, no podia produir, amb la facilitat que ho va fer en el segon quart. Així doncs, el tercer període, va ser favorable a les taronges, que se l’emportaven per un parcial de 17-9, que posava,el 47-43, a manca dels darrers deu minuts, davant un conjunt visitant, que es resisitia a donar-se per vençut.

L’últim quart, va començar travat, les defenses s’imposaven als atacs, parcial de 6-4, en els primers quatre minuts del període, 53-47, a sis minuts del final, que ho deixava tot per decidir. A partir d’aquí, però, la defensa de les locals, va tornar a imposar-se, dos punts anotats de les visitants en els últims set minuts i l’encert en els tirs lliures, amb un 8/10 en el tram final, van deixar un parcial final de 8-2, que va ser decisiu.

Triomf molt important, per mantenir-se a la part alta de la taula, amb un balanç de 3-2, el mateix que tenen cinc equips més, en una classificació molt apretada. Dissabte, les del Vendrell, visitaran la pista del Reus Ploms Salle.

Pel Vendrell van jugar: Miralles (23), Cifuentes (4), Elias (6), Pérez (2), Rovira (9), Pous (4), Cabrera (2), González (2), Garcia (2), Díez (3) i Casañas (4). 21/32 tirs lliures, 11 cistelles de dos punts, 6 triples anotats.

Parcials: 15-10, 15-24 (30-34), 17-9 (47-43), 14-6 (61-49).

PRIMERA TERRITORIAL

AE CLARET 45 - 72 AB VENDRELL

Nou recital dels vendrellencs, per segona jornada consecutiva, què superaven per 45-72 al Claret de Valls, en un partit, on els de Jordi Nieto es van mostrar molt superiors, davant un rival, sempre complicat a la seva pista. La gran defensa dels visitants i la producció ofensiva, van superar a un Claret, que es va veure impotent, per aturar l’allau de joc dels taronges.

L’encontre va començar de la millor manera pels interessos vendrellencs, dos triples de Carlos Harster i un de Daniel Lorente, deixaven un parcial inicial de 0-13, amb un conjunt local, que anotava la primera cistella, un triple, als sis minuts de joc. En un primer quart, que es tancava amb un 8-19 al lluminós, després d’un triple final de Jordi Solé. En el segon període, els vallencs, van intensificar la defensa i sumat a un triple de Xavier Duart, els donava un parcial de 10-4, que ajustava el marcador, fins el 18-23, que feia parar el partit a l’entrenador visitant. Després, del temps mort, un nou triple de Lorente, tornava la iniciativa als del Vendrell, que tancaven la primera part, dominant el joc, des de la defensa, amb un parcial d’1-13 , que suposava, el 19-36, del descans.

El partit va quedar sentenciat, després d’un gran tercer quart dels visitants, novament la intensitat defensiva, i dos triples més, d’Ivan Garcia i Wilmer Luna, posaven la diferència, per sobre dels vint punts, 23-45 a l’equador d’aquest tercer parcial; amb un 30-51 al lluminós, s’arribava a la fi del període, que deixava, encarrilat l’encontre, a l’espera del quart definitiu.

Uns darrers deu minuts, sense gaire història, dos triples més, Lorente i del junior Jordi Jané, feien superar la barrera dels trenta punts, 34-65, de diferència, en un final de partit plàcid pels vendrellencs. Després d’aquest resultat, que deixa un balanç de 3-1, els taronges, se situen segons a la taula, empatats amb l’Altafulla i el Vila-seca, a un partit dels líders invictes, el conjunt del bàsquet l’Arboç.

El proper partit serà diumenge, quan els vendrellencs, rebin la visita del Morell B, un partit que es disputarà al pavelló de Bellvei.

Pel Vendrell van jugar: Lorente (11), González (13), Harster (7), Garcia (3), Rosell (7), Boada, Luna (6), Solé (8), Jané (3), Tejero (6), Ibáñez (8) i Murillo. 16/25 tirs lliures, 13 cistelles de dos punts, 10 triples convertits.

Parcials: 8-19, 11-17 (19-36), 11-15 (30-51), 15-21 (45-72).