OK Lliga

Els favorits no fallen

Resum de la cinquena jornada de l'OK Lliga

El Liceo, autoritari / Xavier Rondón

La  cinquena  jornada de l’OK Lliga Masculina, que s’ha disputat  aprofitant la diada de Tots sants, s’ha desenvolupat entre dimarts, dimecres i dijous i ens ha portat la primera derrota del Vendrell i els primers punts del Shum Maçanet en la present temporada.

En el partit disputat dimarts el Reus Deportiu va derrotar al Moritz Vendrell  per 5 gols a 3 en un encontre  força disputat com correspon a un derbi: intensitat, alternança d'ocasions de gol i emoció fins al final.

La primera part va ser més igualada i va acabar amb un marcador ajustat de 3 a 2, Els locals van inaugurar el marcador – R. Marín-  però Barroso de penal feia l’ empat.. Desprès un penal transformat per Casanovas i un gol d’ Adroher van obrir un forat en el marcador, però Albesa de falta directa abans del descans tornava a deixar la mínima avantatge pels del Baix Camp

En la segona part  el Reus amb dos gols de Rubio, va deixar el partit vist per sentencia  Cap al final, Jepi Selva va reduir-lo fent el 5 a 3 definitiu.

En  els partits jugats el dimecres al vespre, el Vic  - que  encara no ha perdut cap partit- empatava  en al pavelló osonenc  davant el Blanes  a un gol.  Partit força igualat i en el que els locals tenien la baixa de Grau amb la selecció espanyola .  Un gol de Carbó  en la primera part va ser l’ únic moviment del marcador en aquest període. En la segona part Formatgé en transformar una falta directa va aconseguir  l’ empat definitiu.

El Voltregà va superar per la mínima al Sant Feliu, en un partit  que posa de manifest que els de Sant Hipòlit  a casa seva trauran molt profit dels gols  que marquin. Anguita va avançar  als locals en la primera part i Armengol va ampliar l’ avantatge en la segona. Els de Sant Feliu, que encara no han puntuat, van escurçar distàncies  amb gol de Tirso Gómez.

El Barça va golejar al Calafell en la pista d’aquest últim. Aquest cop els blaugranes no es van confiar i  ja en la primera part Panadero, Gual i M. Torra en dues ocasions – una de penal- van posar uin clar 0 a 4 en el lluminós. Desprès en la segona part M. Torra , P. Alvarez i Reinaldo Garcia van  fer la resta de gols visitants, i M. Vergés el de l’honor pels locals  quan el marcador ja era de 0 a 7.

El Shum va sumar els primers tres punts de la temporada guanyant  al Noia Freixenet. En la primera part M.Roca  obria el marcador pels locals amb el gol amb el que finalitzaria la primera part. En la segona una targeta blava al porter local W. Dominguez va permetre a Seró  marcar el gol de l’empat en transformar el penal assenyalat  amb la jugada anterior. Bartrés va tornar a avançar al Shum però Feixas  empatava a dos. Desprès dos gols de R.Fernandez i de D. Plaza, donaven els tres punts  als locals. Del amor també va veure targeta blava

El Lloret per la seva part  va derrotar a l’ Igualada per  7 gols 4 en un partit força mogut. S. Pla va avançar als igualadins  empatant Torner de penal , i amb el resultat d’ empat a 1 gol va finalitzar la primera part. En la segona els gols es van succeir. Pels locals van marcar Pelicano (2) un de penal, , D. Rodriguez , Torner i X. Gonzalez (2), per l’Igualada van marcar Ton Baliu, Povedano i M. Casadevall, Vives i Casadevall van veure targeta blava .

En els partits jugats avui el Liceo  ha golejat al Vilanova per 3 gols a 9 ( veure crònica) mentre que l’ Alcoi ha perdut a casa seva davant el Lleida per 1 gol a 2.Els alacantins han marcat en la primera part   mitjançant D. Aguilar, però en la segona el Lleida Llista ha capgirat l marcador amb gols de D. López i de Necchi.