Competicions Europees de Clubs

Resum dels partits de les competicions europees de clubs

En els partits de la Lliga Europea, mals resultats dels equips de l'OK Lliga ja que cap d'ells va guanyar els seus partit. Dos empatats jugant com a locals, un com a visitant i dues derrotes fora de casa

Plantilla del Moritz Vendrell

En el grup “A” el Barça i l’Igualada van obrir la jornada europea, divendres al vespre, en el duel fratricida i ja va saltar la primera sorpresa, al finalitzar el partit amb empat a un gol. Els igualadins van marcar el seu gol en el primer minut de partit (D. Càceres) i desprès van aguantar molt bé les escomeses blaugranes que sols van poder empatar en el minut 7 de la segona part (Torra)

En l’altre partit jugat a les Açores va saltar la sorpresa a priori amb la victòria per 1 gol a 3 del Quevert francès davant el Candelaria.

En el grup “B” el Noia Freixenet empata a l’Ateneu davant el Saint Omer francès en el primer partit de la Lliga Europea. Un partit espès dels sadurninencs en atac, han permès al rival, que ha estat defensivament quasi perfecte  que aprofités les poques ocasions que ha tingut per esgarrapar un punt de la seva visita a Sant Sadurní. Destacar que  fins i tot els francesos han tingut  els tres punts a les seves mans  amb un penal no transformat en els darrers minuts del partit. Els gols del Noia els van marcar Del Amor i Pau Bargalló un en cada part.

En l’altra partit del grup el Porto va guanyar a domicili per 2 gols a 4 als italians de l’ Amatori Lodi

En el grup C el Reus Deportiu va sortir golejat de la pista del Benfica per un  contundent 7 a 1. Els lisboetes  ja anaven clarament   per endavant en el marcador al final de la primera part per 3 gols a 0. L’ únic gol del Reus va arribar de falta directa transformada per R. Marín quan el marcador ja assenyalava un clar 5 a 0.

En l’altre partit  els italians del Viareggio van guanyar còmodament com era d’ esperar al Cronenberg alemany (7 a 3)

En el grup D, el Coinasa Liceo va perdre per la mínima -6 a 5- davant el Oliveirense portuguès en la pista lusitana. Desprès de tot l’enrenou per la sanció  de la CERS, la sort va portar que el primer partit fos entre dos equips de les lligues implicades en el partit de la Supercopa d’Europa no disputada

Per la seva part el Valdagno va guanyar  amb menys diferencia de l’ esperada al Geneve suïs ( 7 a 5)

Ben al contrari ha estat el paper  dels equips , en aquest cas , tots catalans ,en la Copa de la CERS en la que tots  tenen el passi  a la següent eliminatòria de vuitens de final,  molt ben encarada o pràcticament garantida.

Així el C.P. Vic es va fer un festí de gols en la seva visita  a la pista del Weil suïs i  deixa el partit de tornada com un entrenament amb públic . Al descans  els vigatans ja dominaven per 3 gols a 0

El Blanes  jugant a casa també es va desfer del Coutras francès  amb claredat  - sis gols a 1- però cal remarcar que al descans el marcador  assenyalava un empat a un gol.

El Moritz Vendrell també va  deixar l’ eliminatòria resolta en guanyar per  tres gols a zero en la pista dels alemanys del Darmstadt. Com  el Vic  el seu partit de tornada  serà si més no un encontre força còmode.

Del Mopesa Vilanova poc més en podem dir que no s’ hagi comentat en la crònica. Els cinc gols de diferència han de ser suficients per anar a  la pista francesa amb tranquil·litat . El problema es el desplaçament , complicat en quan a la distància i  la forma. Desprès  si tot va normalment s’ haurà d’ anar al cor de Suïssa per enfrontar-se al Uri.

L’ únic equip que va perdre , això si – per la mínima va ser el Shum Maçanet  a la pista del Herringen alemany. Els  de la Selva sempre van anar per darrera en el marcador però la mínima renda alemanya no hauria de ser obstacle per  no superar l’ eliminatòria.