OK LLIGA MASCULINA

El Liceo cau a Sant Sadurní, i el Moritz Vendrell a casa seva davant l'Igualada

Homenatge a Jordi Agulló, abans del partit del Noia - Liceo

L’onzena jornada de l’OK Lliga Masculina ens ha portat tot un seguit de resultats si més no sorprenents alguns –l’empat del Barça a Blanes o la derrota del Reus a casa davant  el Lleida– i  dos especialment inesperats per les trajectòries dels equips participants, com son la derrota del Liceo a Sant Sadurní i la del Vendrell a casa davant el Igualada.

Divendres al vespre, en un partit molt competit, el Mopesa Vilanova va derrotar per la mínima  al Grup Lloret que va presentar batalla fins al final i en el que l’empat no hagués estat un resultat molt injust (veure crònica)

També divendres el Barça empatava a dos gols a Blanes, en un partit força igualat, ja que al final de la primera part el resultat  era d’empat a un gol, marcats per F. Bargalló -que s’està convertint en l’ànima de l’equip del Blanes - i del jove Marc Julià.

A la segona part la tónica va seguir sent la mateixa i tant el gol del Barça marcat de falta directa per P. Alvarez, com el del Blanes de penal transformat per F. Bargalló van arribar a bola aturada. L’ensopegada dels de Cairo va estar compensada per la derrota dissabte del Liceo.

El Reus, amb la baixa de R. Marín per sanció, va mostrar que la manca de banqueta experimentada li passa factura, quan perd una peça fins ara insubstituïble com es la de Raúl. Els lleidatans sempre van anar per endavant en el marcador i en la primera part Soler els avançava, però el Reus va empatar de penal (Casanovas). En la segona part de nou els visitants de la mà de Rodero els avançà, per ser novament Casanovas qui feia l’empat. Però desprès de nou el golejador L. Rodero per dos cops va sentenciar el partit i deixar en evidència les mancances locals.

En els partits de dissabte el Noia va superar sorpressivament al Liceo per 3 gols a dos, i diem sorpressivament per las trajectòria d’ambdós equips enguany. El partit com pràcticament tota la jornada va tenir uns prolegòmens emotius tot recordant a J. Agulló (EPR) un jove jugador de Sant Sadurní traspassat recentment. Els locals  abans del primer minut ja dominaven per 2 gols a 0, gols marcats per Esteller al mig minut i per Mitjans trenta segons desprès. Els gallecs encara no s’havien posat els patins –es un dir- i ja tenien dos gols en contra.

Poc a poc els de Gil van equilibrar el joc i també el marcador abans del descans amb gols de Pérez i M. Pascual. En la segona part  l’equilibri va ser la tònica i a manca d’un minut i mig Mitjans marcava el tercer i definitiu gol local. El Liceo havia deixat escapar la gran oportunitat d’obrir un forat més gran davant els  perseguidors. Partit amb targetes blaves per del Amor pels locals i E. Lamas, Gil (entrenador) i Malian al final del partit pels gallecs.

El Vic va golejar per 9 gols a 1 al Sant feliu en un partit sense història en el que els de Pujalte dominaven  en el descans per un clar 5 a 0 amb gols de C. Rodriguez (2 un de penal) Titi Roca, Molera i Rocasalbas. En la segona part quatre gols locals – Rocasalbas (2)  Bancells i Burgayà i el de l’honor visitant de Rubio  .

Sorpresa a El Vendrell on l’Igualada ha superat als locals per 2 gols a 4, i més quan a manca d’un minut pel final els visitants dominaven per 0 gols a 4. En la primera part  Povedano de falta directa va avançar als igualadins, resultat amb el que va finalitzar la primera part. En la segona Baliu, Plà i Càceres de falta directa van posar el marcador amb aquest esmentat 0 a 4.  Rodriguez i J. Selva  en els trenta segons finals van maquillar el resultat. Partit mogut en quan a targetes blaves : O. Ruiz, Costa, Barroso i E. Albesa ( 2) pels locals i Povedano i Plà pels visitants.

El Shum va guanyar al l’Alcoi per 5 gols a 3, tot i que els alacantins van arribar al descans amb avantatge en el marcador. Pérez els va avançar, M. Roca de penal empatava però Candanedo posava el 1 a 2  en el marcador. A la segona part Plaza empatava i Bartrés amb dos gols seguits de falta directa posava  diferències en el marcador. Al final un gols de cada equip J.J. López de penal i Bartrès  també de penal deixaven el marcador definitiu. Dues targetes blaves a Marc Roca del locals i tres a J.J. López dels visitants.

En el darrer partit Voltregà 3 Calafell 4, partit en el que els visitants van aconseguir una balsàmica victòria. Ros amb un gols inicial – un de avançava  al Calafell, però els de Sant Hipólit, van capgirar el mateix amb dos gols d’Armengol i un de Vargas abans del descans. Desprès Ros primer i  M. Vergés que marcava per dues vegades i s’emportaven els tres punts cap a Calafell.