OK LLIGA

El Liceo fa tocar de peus a terra al Moritz Vendrell (7 a 4)

Els vendrellencs reben el Barça aquest dilluns al vespre

Eloi Albesa, en una imatge d'arxiu / X. Rondon

El Moritz CE Vendrell va aguantar bé el partit fins als darrers minuts de la primera part, moment en què el Liceo va marcar dos penals consecutius i se n'anava al descans amb el marcador favorable de de 4 a 1. I només començar la segona part, Lucas Ordóñez va ampliar l'avantatge. Tot seguit, Jepi Selva va fer el 5 a 2 i semblava que el vendrell podria reaccionar, però amb el pas dels minuts el Liceo va imposar el seu joc i va estar més encertat de cara a porteria. El resultat final va ser de 7 a 4.

Ara toca rebre a casa el Barça, aquest dilluns 29 d'abril, a les 21 h. Es fa una crida a tota l'afició perquè vingui al pavelló del Club a animar l'equip. Les entrades seran a 10 euros. Fins als 16 anys l'entrada és gratuïta. I es farà el sorteig d'una cistella de productes ecològics de l'Horta de la Tona amb les tires de números que es poden comprar a la taquilla.

Fitxa del partit:

HC COINASA LICEO: Xavi Malián (porter), Jordi Bargalló, Toni Pérez, Eduard Lamas, Josep Lamas –cinc inicial-, José Pascual Matías, Lucas Ordóñez, Pablo Añón, Pablo Fernández i Aitor Prada (porter).

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Xavi Barroso, Jepi Selva, Xavi Costa i Eloi Albesa –cinc inicial-, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Àngel Rodríguez, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

Gols:
1-0 (13') Lucas Ordóñez, 2-0 (14') Eduard Lamas; 2-1 (17') Eloi Albesa, de falta directa; 3-1 (21') Toni Pérez, de penal; 4-1 (24') Lucas Ordóñez, de penal; 5-1 (28') Lucas Ordóñez; 5-2 (28') Jepi Selva; 6-2 (37') Toni Pérez; 6-3 (39') Xavi Costa; 7-3 (45') Lucas Ordóñez, i 7-4 (48') Àngel Rodríguez.

Targetes: blaves a Josep Lamas (14').
Àrbitres: Garmendia i Garrote.