OK LLIGA

El CP Vilanova fa els deures guanyant a l'Alcoi

Els de Delriu s'asseguren matemàticament la permanència a l'OK Lliga a manca de cinc jornades

Creus, superant la pressió d'un jugador de l'Alcoi / X. Rondón

El CP Vilanova va derrotar a l'Enrile Pas Alcoi  per 5 gols a 2 en el partit corresponent a la 25a jornada de l’ OK Lliga masculina, que es va disputar ahir al vespre en un pavelló de les Casernes amb poc públic a causa de les retransmissions  televisives d’altres esports.

El Patí, amb aquesta victòria, suma ja 34 punts a manca de cinc jornades pel final, en les quals tindrà tres partits a casa i dos a fora. Aquesta puntuació, matemàticament, garanteix la permanència a la màxima categoria de l’hoquei, malgrat que, a hores d’ara, el panorama cara a la propera temporada és certament incert.

Temps tindrem que fer una valoració de la d’enguany, en la que  fins ara s’estan assolint tots els objectius i encara resta la Final a Quatre de la Copa de la CERS, que tindrà lloc el cap de  setmana del 10,11 i 12 de maig.

Respecte al partit d’ahir, poca cosa a dir. No va ser un partit per recordar, davant un equip que ahir va cremar les últimes opcions per mantenir la categoria i que sols va donar guerra al llarg de la primera part, en la van anar per davant en el marcador en dues ocasions. Però tot seguit va veure com  el Patí els igualava el marcador abans del descans. Després, a la segona part el Vilanova es va acabar imposant.

Com hem dit l’Alcoi va començar marcant  - C. Pérez- al minut 8-  aprofitant una pífia de Luisito Gil. Però 30 segons després, J. Ferrer feia l’empat.   Dos minuts més tard, Candanedo, sol com un mussol al segon pal, tornava a avançar als alacantins. El partit va entrar en un joc de despropòsits total. Menys mal que en el minut 16  M. Garcia tornava a igualar el marcador, que es podia haver capgirat de nou, un minut més tard, si L. Gil no hagués aturat un penal en tres temps.

Amb aquest resultat va finalitzar la primera part. A la segona ja es va veure que el Patí anava per feina i, al minut 4 i mig, Creus feia el tercer gol local, que va deixar tocats als de D. Mir. Els alacantins no van tenir poder de reacció i van veure com J . Ferrer, al minut 7, i, després Pujals, al 12, deixaven  el resultat final de 5 a 2  i els deures fets pel Patí Vilanova.

FitxaTècnica:

CP VILANOVA: L. Gil. , Pujals, O. Martinez, Creus, J. Ferrer ( equip inicial) F. Gil,M. Garcia, C. Rodriguez, Cuevas

Enrile PAS ALCOI: Aceituno, Figa, J.J. López, D. Aguilar, C. Perez ( equip inicial) Candanedo, K. Aguilar, Garcia (p.s.)

Àrbitres : J. Gómez i Castellnou. Correctes

Gols:

Primera Part

0-1 C. Pérez (min 8); 1-1 J. Ferrer ( min 9); 1-2 Candanedo (min 10) ; 2-2 M. Garcia (min 16)