COPA CERS

El CP Vilanova, eliminat pel Vic amb claredat (1 a 6)

Els vigatans dominen el partit de cap a peus i són el primer finalista

Francesc Gil, intentant sorprendre des del darrere de la porteria / X: Rondón

El CP Vic ha derrotat per 6 gols a 1 al CP Vilanova RDI i s’ha convertit en el primer finalista de la  Final a Quatre de la Copa de la CERS, que ha començat a disputar-se aquest divendres al vespre al pavelló del CE Vendrell.

La classificació dels vigatans cal considerar-la justa i merescuda, malgrat que creiem que el marcador és un xic desproporcionat pel que hem vist sobre la pista, Fins a la meitat de la segona part, que ha estat un moment clau en què el Vilanova hauria pogut apropar-se al marcador, els de Delriu han vist com un penal justet ha permés en segona instància a Rocasalbas fer el quart gol del Vic (1 a 4). I aquí s’ha acabat el partit en tots els sentits. I diem en tots els sentit, ja que el Patí estava fos física i moralment. Destacar que també el Vic ha tingut les seves oportunitats amb un reguitzell de boles als pals (5) per una del Patí. Resumint: el Vic ha portat sempre el pes del partit i la iniciativa  en el joc i en el marcador.

El partit ha començat amb un Vic prement l’accelerador, però les primeres ocasions han estat pel Vilanova, fins que al minut 5 un pal dels vigatans ha precedit al primer gol en una jugada de C. Rodriguez, regirant-se dins de l’àrea. Vuit minuts més tard, Titi Roca  ha penjat una bola que, sorprenent a tothom, s'ha colat a la porteria de L. Gil. El Vic tenia el partit on volia: feia possessions llargues i el Vilanova no aprofitava les seves ocasions, que han estat poques però molt clares. Amb aquest resultat de 0 a 2, totalment just, s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat un xic esbojarrada, fins que al minut 5 i mig Pujals escurçava diferències en l’únic contra atac portat amb seny pels vilanovins, que semblava que podien entrar al partit. Però ha estat un miratge, ja que C. Rodriguez, dos minuts més tard, tornava a marcar pel Vic en una excel·lent jugada personal

Sobre el minut 11 i escaig, els àrbitres han anul·lat un gol al Vilanova per falta en atac. Si més no, una anulació molt dubtosa. I tot seguit, un clar penal  contra el Vic, que l’han convertit en falta fora de l’àrea. Aquí ha començat el desgavell arbitral. I més quan, un minut més tard,  han xiulat penal contra el Vilanova, que Rocasalbas ha transformat  rematant després de l’aturada de L. Gil. Aquí s’ha acabat el partit, i més quan un penal contra el Vic , totalment inexistent, no l’ha transformat F. Gil.

Carbó al 17, en una jugada similar a la del segon gol osonenc, ha marcat el cinquè i, un minut més tard, el sisè en jugada personal. A poc del final, joc de targetes blaves, sense cap ni peus, per Pujals i Molera.

Total, el Vilanova tanca una època daurada i ara resta demanar a tothom que estimi el club que deixi enrere el passat, mirem el futur i a començar de nou. Em quedo amb les llàgrimes del J.Creus al final. A tots els membres del Patí, des de la directiva fins als utillers, passant per jugadors i tècnics, gràcies per haver-nos fet somiar i per haver-nos fet feliços. Demà tornarà a sortir el sol; no ho dubteu. I potser algun dia tornarem a lluitar per una final.

Fitxa tècnica:

C.P. VILANOVA RDI: L. Gil, J. Creus, O. Martinez, M. Garcia, J. Ferrer (equip inicial) C. Rodriguez, F. Gil, , E. Pujals, S. Sabater.

CP VIC: Grau, Rocasalbas, Titi Roca , Bancells, C. Rodriguez (equip inicial) Carbó, Molera, Terns, Font.

Àrbitres: Nicola, de França, i Eggiman, de Suïssa. Fins a meitat de la segona part, discrets i correctes. Després, desesperants. Lamentablement, la CERS tenia altres àrbitres millors per a aquesta semifinal. (En tenien 6 en llista d’espera. Té pebrots la cosa).

Gols:

Primera part

0-1 Rodriguez ( min 5); 0-2 Titi Roca (min 12)

Segona Part

1-2 Pujals (min 5) ; 1-3 C. Rodriguez (min 7); 1-4 Rocasalbas (min 13) ; 1-5 Carbó (min 17) ; 1-6 Rocasalbas (min 18).

Targetes blaves: Pujals i Molera

Molt públic al pavelló del CE Vendrell i notrida representació de l'afició vilanovina.