OK LLIGA

El Patí Vilanova cau per la mínima a Maçanet

Els locals acaben demanant l'hora

Jordi Ferrer, en una imatge d'arxiu / X. Rondon

El Shum Grupo Maestre s’ha imposat per la mínima (8 a 7)  al CP Vilanova RDI en el partit disputat aquest migdia al pavelló de Maçanet de la Selva, corresponent a la jornada 29 de l’OK Lliga masculina.

Poca cosa a dir d’un partit en què els dos conjunts han aconseguit els seus objectius. Els locals, el triomf que els permet aspirar a mantenir la categoria i el Vilanova donar una imatge de serietat, malgrat els greus problemes que pateixen. Cal esmentar que els gironins, amb un equip molt competitiu, han acabat el partit demanant l’hora.

El Vilanova ha començat marcant als trenta segons de partit, però tot s’ha capgirat  quan els locals, amb un Presas excel·lent,  han capgirat el marcador i al minut 17 ja tenien un 4 a 1 en el lluminós. Per les circumstàncies del Patí, tothom creia que es repetiria la història dels darrers partits, però en els cinc últims minuts de la primera part s’han posat a sols un gol (4 a 3).

La segona part ha començat  amb un gol local, al minut 2,  però en menys de dos minuts el Patí ha empatat l’encontre. Davant del que s’estava jugant el Shum, crèiem que ens passarien per damunt, però tot el contrari. Si que han anat per endavant al marcador, però la resposta dels vilanovins era contundent fins que, com diem al final,  s’ha acabat demanant l’hora per part dels de Maçanet.

Demà, esperem la roda de premsa de la directiva del Patí i a veure quines opcions hi ha cara a la propera temporada.

Fitxa Tècnica:

SHUM GRUPO MAESTRE: W. Dominguez, Bartrés, Galan, Presas , Navarro (equip inicial) Roca, R. Fernandez; Aguirre

C.P. VILANOVA RDI: L. Gil, J. Ferrer, C. Rodriguez, Pujals, O. Martinez (equip inicial) Sabater, Creus, Cuevas, M. Garcia.

Àrbitres : Sr. J. Gómez i López Expósito. Arbitratge correcte i en la línia de les característiques  dels col.legiats

Gols:

Primera part

0-1 J. Ferrer ( min 1) ; 1-1 Roca (min 6) ; 2-1 M. Navarro de penal ( min 12) ; 3-1 R. Fernandez( min12) ; 4-1 M. Navarro ( min 17) ; 4-2 M. Garcia (min 20) ; 4-3 C. Rodriguez  (min 23).

Segona Part

5-3 M. Navarro (min 2) ; 5-4 O. Martinez (min 3) ; 5-5- C. Rodriguez (min 4) ; 6-5 M. Navarro de penal (min  6) ; 7-5 Galan (min 8) ; 7-6 Pujals (min 12); 8-6  Bartres de FDA (min 18); 8-7 J. Ferrer de FDA (min 23).

Targetes Blaves: Creus, Pujals del Vilanova.