El Vic ridiculitza el Patí Vilanova al tancament de la temporada

Lamentable final de temporada dels vilanovins

Els osonencs marquen una dotzena de gols a les Casernes

Francesc Gil, vestint per darrer cop la samarreta del Vilanova / X. Rondon

El CP Vic ha golejat per 12 gols a 4 al CP Vilanova en el darrer partit de la temporada 2012-13, i en el que també podria ser el darrer dels vilanovins a l’OK Lliga, al menys a curt termini, ja que  la continuïtat de l’equip en la màxima categoria és a hores d’ara tota una incògnita pels problemes econòmics.

L’encontre ha servit per homenatjar als jugadors de l’equip Prebenjamí  d’Iniciació “A”, que van aconseguir fa uns dies el campionat territorial de la seva categoria.

Poc a comentar d’un partit en què els locals han donat la cara al llarg de la primera part, fet que els ha permès anar als vestidors amb avantatge de  2 gols a 1. Després, a la segona part, el Vic ha passat per sobre del Vilanova. I el més llastimós és que la pluja de gols ha arribat  de mans dels joves jugadors vigatans, davant la inoperància total i absoluta d’un equip que ens havia fet somiar durant la primera volta de la lliga i que ha acabat demanant que el suplici de les contínues humiliacions que darrerament hem rebut acabés aviat.

Res més a dir. Un cop més, en els darrers partits els socis, al menys jo, m’he sentit avergonyit del que hem vist. Com va dir un polític “de todas partes se vuelve menos del ridículo”.

Bé, ja s’ha abaixat el teló de la temporada, que esportivament ha estat força bona, amb la participació a la Fase Final de la Copa del Rei i a la de la CERS, i que la permanència ha estat garantida fa setmanes. Els problemes econòmics han estat els grans culpables de que no tinguéssim un final més lluït i amb més alegria. Però això és un altra història.

Fitxa tècnica:

C.P. VILANOVA: L.Gil, O. Martinez, E. Pujals C. Rodriguez, J. Ferrer (equip inicial) M. Garcia, Sabater, Creus, F. Gil i Aguilar

C.P. VIC: Grau, Bancells,  Rocasalbas, C. Rodriguez, Terns ( equip inicial), Carbó, Burgaya, Font, Molera, Campor ( p.s)

Àrbitres: X. Galan i Delfa. S’han sumat a l’espectacle, especialment amb el quart gol vigatà.

Gols:

Primera part

0-1 Cristian Rodriguez (min 2) ; 1-1 Carles Rodriguez (min 7); 2-1 M. Garcia (min 17)

Segona part

2-2 Rocasalbas (min 2) ; 2-3 Rocasalbas, de penal (min 4); 2-4 Srs. Delfa i Galán (sí, així de clar); 2-5 Terns (min 10), 2-6 Carbó (min 12), 2-7 Bancells (min 12); 3-7 O. Martinez (min 13) ; 4-7 O. Martinez (min 14) ; 4-8 Font (min 15); 4-9 Burgaya (min 16) ; 4-10 Molera (min 18) ; 4-11 Font (min 19) i 4-12 Carbó (min 21).