Resum de la primera jornada de l'OK Lliga

El Liceo, vigent campió, cau derrotat a Vic

El Vendrell s'emporta el derbi del Baix Penedès amb claredat

Imatge d'arxiu

Aquest cap de setmana ha arrancat l’OK Lliga masculina de la temporada 2013-14. Ho ha fet amb dos partits ajornats – el Vilanova- Noia i l’ Igualada – Cerceda -  i amb dos partits més avançats al  vespre de divendres.

El primer d’ells, el Vilafranca – Lloret, es va poder seguir en les nostres contrades en directe per la transmissió en directe per Penedès TV, i va finalitzar amb una  victòria local per 7 gols a 4, fomentada en una segona part en la que els de Jordi Garcia van fer un parcial de 5 a 0. A la primera part havia finalitzat amb avantatge visitant de 2 a 4.

Els golejadors locals van ser X. Caldú amb 3 gols i Aguaron, Vàzquez, Esteva i Marc Navarro. Per part del Lloret, R. Pelícano va marcar tres gols i J. Rodriguez  l’altre. D’ aquest partit hem d'assenyalar que els àrbitres Gómez i Castellnou ens va semblar que posaven el llistó molt alt pel que fa a les sancions.

L’altra partit de divendres va acabar amb empat a 2 gols entre el Blanes i el Lleida. Al descans, els locals van arribar amb avantatge gràcies a un gol de l’incombustible F. Bargallò. A la represa,  l’ex vilanoví Manel Garcia va marcar pel Blanes i Tomás i Ballestero pels lleidatans van signat l’ empat

El dissabte es van jugar la resta de partits programats pel final de setmana. Al Tordera- Reus Deportiu van acabar imposant-se els visitants per 2 gols a 4, malgrat que la primera part va finalitzar amb empat a zero gols i igualtat en faltes acumulatives. Només començar la segona es van avançar els locals (Parra) però la resposta reusenca va ser total amb quatre gols seguits ( Casanovas, Costa, Adroher i Selva) . Castañé pel Tordera va marcar el segon gol local.

Més mogut va ser el  Vic – Liceo, tot i que els gallecs venien amb les baixes de Bargalló, Ordoñez i J. Lamas.  Va ser Bancells qui obria l marcador  a poc de l’ inici del partit , però aquest ja no es va moure  fins a l’ inici de la segona part amb dos gols més dels de F. Pujalte, obra de Bancells i Bartrés. Els gallecs, als darrers cinc minuts, van  posar la por al cos de la parròquia local amb dos gols (T. Pèrez i J. López)

En el derbi comarcal  el Vendrell va fer valer la seva condició de favor.it en guanyar a Calafell per un còmode 1 a 6, malgrat que tot es va resoldre en la segona part. Al descans, el marcador assenyalava un 0 a 3 gols  ( Miras) A la represa, nou gol  dels vendrellenc  ( Creus) deixaven llest per sentència el partit. Els locals van apropar-se al marcador ( Romeu), però Albesa i Ferrer  posaven el marcador definitiu.

Pel que fa al Voltregà- Barça, va finalitzar amb  4 gols a 8, amb gols per part dels locals de Vargas – tres- i Rodriguez, mentre que pel Barça han marcat  tres gols P. Alvarez i Raül Marin i dos gols Marc Torra. A la mitja part ja dominava el Barça per 1 gol a 4.