OK LLIGA

Resum de la segona jornada de l'OK Lliga masculina

El Liceo empata a cas i ja és a cinc punts del líder

El Liceo, la gran decepció de l'arrencada de l'OK Lliga

La segona jornada de l’OK lliga masculina ha tingut com a gran sorpresa l’empat del Voltregà a la pista del Liceo el dia en què l’ equip gallec rebia el trofeu que l’acredita com a campió de la competició la temporada passada.

La jornada va començar dimarts, amb la victoria del Moritz Vendrell davant el Vic per 3 gols a1, en un partit avançat per la disputa dels vendrellencs de l’anada de la Supercopa d’Europa davant el Benfica. Malgrat que el Vic es va avançar en el marcador, els locals van capgirar el resultat abans del descans i van rematar-lo a poc del final.

Als partits del dissabte Noia i Igualada van empatar a dos gols, amb empat a zero al final de la primera part. A la segona, Plà transformava una falta directa per acumulació i Vives  posava on 0 a 2 pels visitants. Feixas i Pau Bargalló, transformant una altra falta directa acumulativa, signaven l’empat en el derbi intercomarcal per excel·lència.

El Calafell ha guanyat a Lloret per 2 gols a 3, en un partit en què sempre han anat per endavant en el marcador. A la primera part, Romeu de penal i Palau avançaven als calafellencs, però Carbó ha escurçat diferències abans del descans. A la segona part Rosa, al transformar una falta directa per targeta blava, i X. Gonzalez han deixat el marcador amb victòria visitant, malgrat que els locals han tingut oportunitats a bola aturada.

Còmoda la victòria barcelonista davant el Tordera, malgrat que els torderencs han marcat primer i  fins i tot ha arribat a empatar a dos gols en una primera part que ha finalitzat amb avantatge local de 4 gols a 2 (tres gols de P. Alvarez i de Torra pel Barça i dos de Parra pel Tordera).

A la segona part, un clar 4 a 1 pels de R. Muñoz (Alvarez, R. Marin (2) i  Gabarra) per un dels visitants – Parra.

Finalment,  la sorpresa, amb l’ empat del Voltregà a Riazor, on els locals han arribat al descans amb 5 gols a 2 al seu favor (J. Lamas ( 2) –T. Pérez (2) i Badelón pels de C. Gi i dos e Grau i D. Rodriguez pel Voltregà). A la segona part, un clar parcial de 0 a  3 (Grau i D. Rodriguez (2)) deixaven un marcador sorprenent, ja que el actuals campions ja han deixat cinc punts pel camí després de duesjornades.

Pel que fa als partits el diumenge, el Vilanova, que havia encaixat una severa derrota dimarts contra el Noia a les Casernes, va mostrar una cara diferent, tot i la derrota, davant el Lleida Llista, on va perdre per 6 a 4 (veure crònica).

El Vilafranca va treure un punt de la visita a Cerceda , en un partit en què van superar els dos primers gols dels locals. Vargas va marcar els dos gols vilafranquins.

En el darrer partit, el Reus va superar al Blanes per 4 gols a 3 en un partit força equilibrat, que en la primera part  assenyalava un empat a dos gols. Els visitants van obrir el marcador – gols de Casanovas de penal i Selva pel Reus i Kimi Ridaura i Formatgé pels de Blanes. A la segona part Adroher va trencar l’ empat, Plaza el va tornar a establir i finalment X. Costa va deixar els tres punts pels de A. Dominguez amb el gol definitiu.