El Barça guanya la Copa Intercontinental

El F.C. Barcelona ha guanyat la Copa Intercontionental, que s' ha jugat a partit únic aquest vespre en el Palau Brau Grana al derrotar per 6 gols a 2  al campió sud amenricà el Petroleros YPF de Mendoza ( Argentina).

Abans de començar el partit el Barça ha fet un petit homenatge a David Páez, avui amb l' equip argentí però que al llarg de més d' una dècada va defensar la samarreta  blaugrana.

En la primera part  i després  d'una arrencada espectacular dels argentins ,  el Barça ha anat fent-se amb el control i ha aconseguit obrir la llauna amb un gol de Barroso i  un altra de Gual  aquest desprès d'una gran jugada de R. Marin. Amb aquest avantatge de 2 a 0 ha finalitzat el primer temps.

En la segona part  els argentins han anat a menys i el Barça ha continuat controlant el joc i ha augmentat la diferència  primer  amb un gol de P. Alvarez i desprès amb una canonada de R. Marín,  resposta tot seguit amb un  gol de Baielli amb un altra canonada espectacular..

P. Alvarez transformant una falta directa , Baielli fent el mateix  amb  un altra falta directa i M. Pascual han arrodonit el resultat final.

Pels argentins destacar al seu porter Grimal i sobre tot  a un canoner de primera com es Baieli. Hem d' anar molts anys enrera per trovar en la lliga espanyola un xutador de la seva  força.