Futbol americà

Derrota curta contra els líders

Vilafranca Eagles - Bocs. Toni Miquel

El passat diumenge 17 de gener es va viure un dels millors partits que depara la lliga catalana de Football Americà. Els invictes Bocs viatjaven a Vilafranca amb set de venjança per la derrota que van rebre a domicili la temporada anterior. Aquest cop, tot i guanyar, la victòria no ha estat conduntent, així com ho havien estat les dels darrers anys. Els Eagles, sobretot en defensa, van fer un treball molt dur per mantenir-se vius en el partit.

El xut inicial el va realitzar l’equip visitant i els locals van començar amb una bona posició de camp. Tot i això els d’Argentona van fer un bon treball defensiu i van aturar el primer atac, i tots els de la primera part dels aliguencs. L’equip de defensa dels penedesencs, però, va estar forta i va fer suar de valent als maresmencs, que van gastar gairebé tot el quart per poder anotar el seu primer Touchdown. A falta de 4 minuts per acabar el QB visitant va anotar en una jugada curta que començava pràcticament a la línia de gol. El punt extra va ser convertit sense problemes. La resta del primer quart i tot el segon van veure grans treballs defensius i el partit va arribar al descans amb 0 – 7.

En la represa, la defensa aliguenca va seguir fent una bona feina, tant bona feina que fins i tot van interceptar l’equip visitant a través del Safety Miquel Granados (#82). En l’atac que va seguir els Eagles van anotar l’únic Touchdown del partit en una jugada de passi que van connectar el QB Jordi Sanchez (#83) i el receptor júnior Raimon Mestre (#8). Amb un bon xut a pals Zeus Medel (#4) va posar el punt extra que feia empatar el partit a 7. En el moment més intens, tot i la gran tasca de la defensa no van poder evitar una nova anotació dels visitants a punt d’acabar el 3r quart.

Al darrer quart hi va haver intercanvi de cops, que no va coduir a cap anotació, fins que, passat el two minutes warning, els Bocs van saber aprofitar els forats que creava una defensa obligada a arrisacar per tal de recuperar la pilota i donar una última oportunitat a l’atac. A falta de 52” per acabar el partit els maresmencs van anotar un últim cop i, en jugada extra, feien pujar 2 punts més al marcador que ja no es va moure.

Lliga apretada

Amb aquest resultat definitiu de 7 – 22 els Eagles baixen a la 4a posició on estan empatats amb els Terrassa Reds, tots dos empatats amb 2 victòries i 2 derrotes. La propera jornada els enfrontarà als Barcelona Uroloki, segons empatats amb Senglars – Falcons  amb 3 victòries i 1 derrota. Per tant, serà un partit clau per les aspiracions de play-offs de tots dos equips.