Bàsquet

La Parròquia-Samà Femení comença la lliga amb l'objectiu de lluitar per les primeres posicions

L'equip d'Òscar Andreu es mostra ambiciós i es marca l'objectiu de lluitar per les primeres places

El sènior femení A de la Parròquia-Samà finalitza la pretemporada disposat a seguir donant una gran imatge a Primera Catalana

Plantilla de la Parròquia-Samà Sènior Femení A 2016/17. Sílvia Díaz

Plantilla de la Parròquia-Samà Sènior Femení A 2016/17. Sílvia Díaz

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Parròquia-Samà Sènior Femení A comença la competició aquest diumenge 25 de setembre contra el CB Cervera amb molta il·lusió i conscient que encara queda molt treball per endavant. L'equip d'Òscar Andreu torna a la Primera Catalana amb entusiasme, després del seu pas per Copa Catalunya, i amb l'objectiu de lluitar per les primeres posicions.

En aquesta nova etapa, el Samà ha seguit incorporant jugadores de la casa que ajudaran a reforçar la filosofia de l'equip. Judith Rodríguez que, després de jugar sempre al Samà, la temporada passada va militar al Reus Ploms, torna per sumar qualitat a una posició d'aler amb molta versatilitat. Andrea Bruna Marina Pérez, formades íntegrament al Samà, donaran qualitat i lectura de joc a les posicions de base i pivot respectivament. I la tornada de Valaya Massol que, després del pas la temporada passada pel júnior preferent del Barça, torna al Club per donar alçada i tir a l'equip.

Les quatre incorporacions s'afegeixen a un bloc sòlid i continuista de la passada temporada, amb les sèniors Laia Torres, Ceres Liñan, Laura Mateos, Anna Palacios, Anira Pascual, Irene Tena, Elena Megias i Eli Isern. A la dinàmica sènior s'afegeixen les júniors Vinyet Garcia i Laura Mateos que donaran energia i aire fresc a l'equip. A més en dinàmica de només entrenar continua la incombustible Marta Ferrater i torna a Vilanova Sara Moreno. L'experiència de totes dues sumarà qualitat i exigència en el dia a dia de l'equip.

L'equip tècnic dirigit per Òscar Andreu estarà recolzat per Àlex de Diego i Gerard Egea en el dia a dia de l'equip, i per Anna Pérez en els partits. "Treballarem per donar confiança i seguir amb la serietat i treball de les darreres temporades" diu Òscar Andreu.

El Sènior Femení ha estat durant quatre setmanes preparant-se amb tot tipus de sessions. L'objectiu ha estat crear un clima de treball, serietat i confiança, i aconseguir una base física que permeti afrontar l'inici de temporada en les millors condicions. S'han realitzat sessions de físic fora de la pista, a les platges de Vilanova i al massís del Garraf. A pista s'ha entrenat tant al pavelló com a l'annex.

Durant els vint-i-vuit dies s'han intercalat els entrenaments, alguns amb sessions dobles, i quatre partits amistosos. Dos contra equips de Copa Catalunya: el Barça amb una plantilla de Lliga femenina 2, i el CB Igualada. Un contra el Sant Nicolau de Primera Catalana, i un altre contra el Reus Deportiu de Segona amb una plantilla de Primera. Dues victòries i dues derrotes. D'aquesta manera ha finalitzat la pretemporada del sènior femení. Quatre setmanes molt intenses, sumades a la base física que portaven les jugadores del treball de manteniment que han estat realitzant durant tot l'estiu.

A la meitat de la preparació, l'equip va realitzar una estada -del 2 al 4 de setembre- a terres lleidatanes. Aquests dies van servir per cohesionar l'equip i agafar forces per a la resta de pretemporada.

L'equip afronta la temporada amb gran il·lusió de gaudir del bàsquet, de seguir creixent com a grup i de lluitar cada partit per veure les possibilitats reals en la competició.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!



SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local