Agenda del Penedès

Fires i festes

Jornada d’adopció de gossos del CAAD Penedès

Santa Margarida i els Monjos | 07-04-2024 10:30 h.

Jornada d’adopció de gossos del CAAD Penedès

La Mancomunitat Penedès-Garraf amb el suport de les entitats VoluntaCaad i Avat.SOS i la col·laboració de l’Ajuntament Santa Margarida i els Monjos, organitza aquesta jornada amb l’objectiu fomentar i sensibilitzar a la ciutadania sobre l’adopció d’animals. A partir de 2/4 d’11 del matí i fins a 2/4 de 2 del migdia es programaran diverses activitats, destacant dues passarel·les d’adopció que presentaran els animals al públic assistent d’una manera amena i molt propera. Així totes les persones interessades en adoptar, tindran l’oportunitat d’acostar-se i conèixer de prop i en un entorn relaxat diversos gossos del CAAD, amb l’acompanyament i assessorament dels professionals veterinaris i tècnics, així com del personal voluntari del centre.

El CAAD ha registrat en els darrers mesos augment considerable d’animals abandonats i el centre es troba amb un nivells de saturació elevats, que fan molt necessari cridar l'atenció i conscienciar la població sobre la importància d'acollir i adoptar aquests animals necessitats i d’identificar correctament el seu animal.

Durant el matí s’oferiran d’altres propostes, com una sessió formativa per a infants i com relacionar-se amb els gossos, a càrrec de la veterinària Valentina Mariotti i la directora del CAAD Penedès, Ana Martínez, oferirà pautes i consells per totes aquelles persones que estiguin pensant en adoptar un animal.

En la jornada també hi haurà un estand informatiu del CAAD Penedès per a que els propietaris d’animals puguin comprovar si les dades del microxip i del cens estan actualitzades i recollir un lot de productes per exercir la tinença responsable, fins exhaurir existències. VoluntaCAAD disposarà també d’un estand informatiu per aquelles persones interessades en el programa de voluntariat del CAAD i oferirà una xocolatada solidària a tots els assistents.

Els horaris de la jornada seran els següents:

10:30h Benvinguda a la jornada d’adopció

10:35h 1a passarel·la d’adopció

11:30h Xerrada: Gossos i infants, ens respectem?

12:00h 2a passarel·la d’adopció

13:00h Xerrada: Guia per a una adopció conscient de gossos i gats.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!