Agenda del Penedès

Fires i festes

Sopar de la fam

La Bisbal del Penedès | 13-04-2024 21:00 h.

Sopar de la fam

Aquest sopar es farà el dissabte 13 d’abril a les 21h al Centre Municipal de Cultura i té com a objectiu contribuir a frenar la desigualtat que pateixen moltes comunitats dels països en vies de desenvolupament. Per aquest motiu, els beneficis obtinguts aniran a parar a l’ONG Mans Unides, que els destinarà al projecte de desenvolupament “Millora de les condicions de vida de la població rural a 20 llogarets a GOSABA BASANT” (Índia).

Les inscripcions per al sopar solidari del dissabte 13 d’abril es poden fer trucant a la Mª Montserrat Cañellas, al 977 68 82 28 o a la Mª Eugenia Losada, al 630 769 417. També podeu col·laborar en el sopar amb la “taula zero” fent un Bizum al 639 052 773 o bé, en efectiu, a la Mª Montserrat Cañellas. El donatiu solidari per al sopar és de 12€ (6€ en el cas dels infants).

En acabar el sopar, hi haurà una actuació musical a càrrec del cantant “Aleix” d’Alcover.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!