Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

La nostra ciutat de de Thornton Wilder

Vilanova i la Geltrú | Teatre Principal | 06-04-2024 20:00 h.

La nostra ciutat de de Thornton Wilder

Una fita del drama nord-americà, Our Town (La nostra ciutat) explica la història d'una petita ciutat, la fictícia Grover's Corners de New Hampshire, per relatar-nos la història de qualsevol petita comunitat.

Narrat pel "regidor", seguim les famílies Gibbs i Webb al llarg de dotze anys de canvis vitals: des del mundà de l'acte I (La vida quotidiana), fins al romàntic acte II (Amor i matrimoni), al devastador acte III (Mort i eternitat). A través dels joves amants Emily i George, els seus pares i els molts altres habitants de Grover's Corners, Wilder ofereix veritats universals sobre què significa ser humà. Un microcosmos del cicle de la vida amb un embolcall de meta teatre.

 

FITXA ARTÍSTICA

Autoria: Thornton Wilder
Direcció: Ferran Utzet
Treball amb el text original: Llàtzer Garcia
Narració: Ferran Utzet
Interpretació: Anna Sahun, Anna Castells, Marc Bosch, Maria Ribera, Xavier Ripoll, Tai Fati, Biel Montoro, Mercè Pons, Carles Martínez,  Lluís Oliver, Jenny Beacraft, Isabel Rocatti, Norbert Martínez, Jordi Coromina, Josep Sobrevals.

Producció: Teatre Lliure

GÈNERE: teatre

DURADA: 120'

PREU: 28€ Platea i llotges centrals, 24€ Llotges laterals i 12€ Galliner. Consulteu descomptes i paquets

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!