Agenda del Penedès

Fires i festes

Canyelles celebra el Dia de l'Orgull LGTBIQ+

Canyelles | 28-06-2024 18:01 h. fins 30-06-2024

Canyelles celebra el Dia de l'Orgull LGTBIQ+

Exposició de Pintura Ex-pressions

Les activitats  comencen el divenres 28 de juny amb la inauguració de l'exposició de pintura Ex-pressions de Manuel Corrales i una exposició de Banderes i Història, a l'Espai Romanguer, a partir de les sis de la tarda.

Presentació literària

Els actes segueixen el 29 de juny. Les dues exposicions es podran visitar de 12 hores a 21 hores a l'Espai Romanguer. I a les 18:30 hores està prevista la presentació del llibre Si tu me dices ven, de Lola Toledano.

Festa Orgullosa

L'acte central de l'Orgull Canyellenc té lloc diumenge 30 de juny, una Festa Orgullosa, que se celebra des de les 18 hores a les 23 hores a la Plaça del Casal. A les 18 hores començarà una desfilada pel poble amb Juan Reina.

A les 19 hores, hi haurà la lectura del manifest, a càrrec de Julián Oliva.

A les 19:30 hores començarà Micro Obert i a les 20:30 hores, una batalla de Dj's LGTBIQ+.

De 19 hores a 21 hores, a més, a l'Espai Romanguer, continuaran obertes les exposicions Ex-pressions i Banderes i Història.

Rainbow Canyelles

Rainbow Canyelles és el nou punt de trobada LGTBIQ+ del municipi. Va néixer el passat mes de març  des de la Taula de Governança per a la Igualtat, la Integració i la Diversitat creada des de l'Ajuntament de Canyelles i vol ser un punt de trobada per treballar i recollir propostes d'activitats i idees per a desenvolupar al municipi.

Rainbow Canyelles ha posat a disposició de tothom que estigui interessat en l'activitat que desenvolupen un correu electrònic tg_diversitat@canyellescivica.cat i també un telèfon de contacte que és el 646 119 809.

La Taula  per a la Igualtat, la integració i la diversitat és una de les 15 Taules de Governança que l'Ajuntament de Canyelles ha posat en marxa aquesta legislatura com a  nova eina de Govern Obert i Participació Ciutadana, des de les quals es treballa per donar suport a la tasca del govern municipal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!