Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

3r Torneig de Dramatúrgia Breu Xató d'Estiu

Vilanova i la Geltrú | 30-06-2024 19:00 h.

Torna el Torneig de Dramatúrgia breu de Vilanova i la Geltrú

En aquesta ocasió els textos seleccionats són de Laura Bernis, Cesc Coll, Lita Gilabert, Oriol Morales, Fanny Ferran, Ramon Pros i Alberto Ramos, tot i que l’autoria de cadascun dels textos és un secret molt ben guardat i fins al final no se sabrà qui ha escrit què. I és que el funcionament d’aquesta proposta tan original és el següent:

Un equip d’actors i actrius professionals interpretaran, en forma de lectures dramatitzades, sis textos teatrals breus sense que el públic sàpiga quin autor signa cada text.

És el mateix públic qui votarà el seu text preferit, i el més votat s’emportarà el Premi del Públic. També hi ha un jurat professional de les arts escèniques, format en aquesta ocasió per Felipe Cabezas, Quim Moya i Xènia Reguant, encarregat de decidir i entregar el Premi del Jurat.

Una de les novetats d’aquest any és la col·laboració amb el Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat.

També hi haurà pica-pica per sopar en un ambient distès, festiu i fresc. Una activitat ideal per a un vespre d’estiu.

L’esdeveniment tindrà lloc als jardins de l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú aquest diumenge, 30 de juny. Començarà a les 19 h i les portes s’obriran a les 18:30 h. Les entrades es poden adquirir a través de la web d’Entradium. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!