Agenda del Penedès

Altres

Inauguració d’un Espai Commemoratiu per la Pèrdua Perinatal, Gestacional i Neonatal

La Granada | 15-10-2024 19:30 h.

Inauguració d’un Espai Commemoratiu per la Pèrdua Perinatal, Gestacional i Neonatal

Gràcies a la col·laboració de l’associació Aurora i Jardineria Penedès, aquest espai es converteix en un punt de referència físic per a les famílies que volen recordar els seus fills i filles, oferint un lloc on poder expressar i reconèixer un dol sovint silenciat i poc visibilitzat.

L’acte inaugural tindrà lloc el 15 d’octubre a les 19:30 h al Cementiri de La Granada (Camí de la Carrerada, 33, 08792). Durant la inauguració, les famílies tindran l’oportunitat de dedicar una estrella de fusta, elaborada per @_treebu, en record dels seus petits. El cost de la reserva d’aquestes estrelles és de 4 € i es pot gestionar via WhatsApp a través d'Andrea (690016480). La data límit per fer la reserva és el 29 de setembre.

Aquest espai té com a objectiu oferir un lloc de pau i record per a les famílies, visibilitzant un dol que, tot i la seva profunditat, sovint no rep l’atenció ni el reconeixement que mereix.

 

Dades de l'esdeveniment:

Data: 15 d’octubre de 2024
Hora: 19:30 h
Lloc: Cementiri de La Granada, Camí de la Carrerada, 33, 08792
Reserves estrelles de fusta: 4 € via WhatsApp (Andrea: 690016480), data límit 29 de setembre

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!