Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira d’Art de Sitges

Sitges | 28-09-2024 12:00 h. fins 29-09-2024

Fira d’Art de Sitges

El regidor de Cultura, Albert Oliver – Rodés, explica que “amb el canvi d’ubicació els estants de la Fira d’Art seran més visibles i d’aquesta manera l’obra dels artistes participants més accessible”. El regidor recorda que “un dels principals al·licients de la Fira d’Art és que els participants consideren que es tracta d’un espai especial on exhibir, promocionar i vendre la seva obra al marge de les galeries, així com una oportunitat per sortir dels seus estudis i establir contacte directe amb el públic”.

En aquesta ocasió, són 25 els artistes que mostraran les seves creacions en aquesta fira. Un gran aparador artístic que acull les obres de creadores i creadors plàstics locals, d’arreu de Catalunya i també de fora. A la fira d’enguany exposen set artistes de Sitges, cinc de la comarca del Garraf, dotze de la resta de Catalunya i un de Palència.

La Fira d’Art es porta a terme des de fa gairebé trenta anys. Les persones que s’hi vulguin apropar ho podran fer dissabte 28 de setembre de 12 a 21 h, i diumenge 29, de 10 a 20 h. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • carrer de Port de n’Alegre

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!