Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Taller gratuït per a famílies i educadors/es sobre com parlar de sexualitat amb els joves

La Granada | 27-09-2024 17:30 h.

Taller gratuït per a famílies i educadors/es sobre com parlar de sexualitat amb els joves

El taller, dinamitzat per l’entitat Enruta’t (@enrutat_feminismes), tindrà un enfocament pràctic i reflexiu, basat en la perspectiva psico-social i positiva de la sexualitat. Els participants podran explorar quina visió i valors transmeten sobre la sexualitat, amb l’objectiu d’afavorir un acompanyament que promogui el respecte i la llibertat dels joves, mentre es treballa la comunicació oberta i fluida entre pares, mares, educadors/es i adolescents.

“Entendre la sexualitat com un procés que ens acompanya tota la vida és clau per al desenvolupament personal. Amb aquest taller, volem ajudar les famílies i educadors/es a sentir-se més còmodes i preparats a l’hora de parlar de sexualitat i afectivitat amb els joves”, expliquen des d'Enruta’t.

Detalls del taller

Activitat gratuïta
Inscripció prèvia: https://forms.gle/fQpu7jfwFcmCWPDw8
Destinataris: famílies i educadors/es de joves a partir de 12 anys
Dinamitzat per: @enrutat_feminismes
Objectiu: Reflexionar i dotar de recursos per parlar de sexualitat d’una manera oberta i adaptada a les necessitats dels joves.

Beneficis del taller: Aquest taller no només ajudarà a millorar la comunicació amb els adolescents sobre aquests temes, sinó que també tindrà un impacte positiu a nivell personal per a tots els participants, fomentant un diàleg més conscient i respectuós en l’entorn familiar i educatiu.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!