Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Quartet de flautes travesseres Bladim

El Vendrell | 28-09-2024 19:00 h.

Quartet de flautes travesseres Bladim

El quartet BLADIM, format per Meritxell Carbonell, Joan Romeu, Isabel Serra Bargalló i Montserrat Vidal Ribas, és una formació estable que representa una cruïlla on conflueixen els camins de quatre intèrprets de flauta travessera i pedagogs del seu instrument en diverses escoles de música i conservatoris de les províncies de Tarragona i Barcelona.

El quartet treballa conjuntament des de 2022 i ha realitzat concerts a diversos cicles de música a Catalunya, entre els que destaquen els realitzats a la sala “La Pedrera” de Capçanes, el cicle de Concerts de Primavera de l’Escola de Música de Sant Joan de Vilatorrada o a les matinées de l’Espai Gerard de Valls.

En aquesta ocasió, el concert que presentarà el quartet BLADIM consta d’un repertori variat de composicions conegudes i properes al públic, que va des de la música clàssica europea de W. A. Mozart, J. S. Bach o C. Debussy a obres que ens arriben de l’altre costat de l’Atlàntic de la mà de I. Cervantes o Pixinguinha. També interpretaran temes que ens transporten al cinema de H. Mancini, G. Grognet o I. Berlin i ens retornen a casa nostra amb la sardana de J. Serra.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!