Agenda del Penedès

Fires i festes

II edició de la Festa de la Verema de l'Agrícola

Llorenç del Penedès | 28-09-2024 19:00 h.

II edició de la Festa de la Verema de l'Agrícola

Els més importants han estat les medalles d’Or del Cava Culminant Brut Nature Reserva, el Vi del Centenari 1920 i el cava Reserva del Soci Brut Nature a la 15a edició de l’International Wine Awards 2024, organitzat per Catavinum. Els Vins Call Blanc i Rosat han merescut una medalla de plata

La festa s’iniciarà a partir de les 19h i s’allargarà fins a la una de la matinada. El públic podrà tastar els vins premiats i també tota la resta. A més, com l'any passat es faran visites guiades al Celler modernista obra de Cèsar Martinell i que és considerat una de les catedrals del vi. També es podrà visitar la cava. Durant tota la vetllada hi haurà concerts amb Lex Blue i Joan Ràfols i Guillem. I qui ho desitgi, també podrà berenar i/o sopar dolç i salat gràcies a la presència de 2 foodtrucks que oferiran les seves propostes culinàries. Coneixeu els saltimbocca de Cal Jan, de Torredembarra? A mig camí entre pizza i entrepà... I les hamurgueses, burritos, nuggets o frànkfurts dels Street Food?

Tot plegat, una bona vetllada de dissabte per descobrir els vins i caves de l’Agrícola, conèixer una joia arquitectònica amenitzada amb música i bon menjar. Us esperem a tots!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!