Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Gira de comiat de Gertrudis

Vilafranca del Penedès | 29-09-2024 19:00 h.

Gira de comiat de Gertrudis

Gertrudis posa punt i final a la seva carrera musical amb la gira Ens veiem a les places. Serà l’última oportunitat d’escoltar en directe cançons que s’han convertit en himnes intergeneracionals, com ara les populars Samarreta, Bon dia vida, Si tothom calla, Tant lluny de tu o Ara vinc d’enlloc.

Abans de deixar definitivament els escenaris, el grup de la Garriga, format per Xavi Ciurans, Xavi Freire, Edu Acedo i Marc Mas, s’acomiada dels seus seguidors amb aquesta darrera gira, un últim ball ple de nostàlgia, però també d’alegria i esperança.

Excepcionalment, el concert serà a peu dret, però la grada estarà habilitada per poder seure en cas que sigui necessari. Encara queden entrades disponibles a la web https://espectacles.vilafranca.cat

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!