Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Setmana de l'Òpera amb la retransmissió en directe d'Adriana Lecovreur

Vilanova i la Geltrú | 28-09-2024 19:30 h.

Setmana de l'Òpera amb la retransmissió en directe d'Adriana Lecovreur

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Cultura, se suma a aquesta acció cultural i projectarà en directe, aquest dissabte 28 de setembre a les 19.30 h l'òpera Adriana Lecouvreur. Una de les grans òperes del segle XX. serà ala plaça de les Neus, amb entrada gratuita.

Inspirada en la vida real de la cèlebre actriu Adriana Lecouvreur, compta amb una escenografia que transporta a l'espectador al París del segle XVIII a través d'un melodrama de gelosies i venjances amoroses.

Composta per Francesco Cilea, Adriana Lecouvreur representa l'ambient d'època del segle divuit. A més, la música està influenciada per altres grans compositors com Puccini. La música i el teatre, combinats amb matisos d'època, donen lloc a una espectacular posada en escena, on el públic es veurà immers a l'atmosfera del món teatral.

L'òpera és una coproducció de la Royal Opera House, el Gran Teatre del Liceu, la Wiener Staatsoper, l'Opéra National de Paris i la San Francisco Opera.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!