Agenda del Penedès

Altres

Sant Sadurní celebra un any més la commemoració de l'1 d'octubre

Sant Sadurní d'Anoia | 28-09-2024 20:45 h.

Sant Sadurní celebra un any més la commemoració de l'1 d'octubre

Les entitats impulsores de l'acte, que fa set anys que se celebra, posen de relleu el paper dels centenars de persones que van participar en l'organització del referèndum i la defensa dels col·legis electorals, tant a Sant Sadurní com a tota la comarca. Així mateix, posen en valor l'alta participació ciutadana que hi va haver en aquest municipi, amb prop de 5.500 persones.


Set anys després, però, tant l'ANC com Òmnium Alt Penedès insisteixen en commemorar aquesta jornada festiva, no des de la nostàlgia sinó amb la il·lusió i la voluntat de recuperar la mobilització independentista en aquesta nova etapa política.

L'acte començarà a les 20.45 h amb un recital de poesia i el seguiran una actuació de la Coral de Sant Sadurní i un concert del grup CXII que amenitzarà el sopar.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!