Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

La lectura dramatitzada Anzagar

Vilafranca del Penedès | 28-09-2024 20:00 h.

La lectura dramatitzada Anzagar

Long situa l’acció dins de la Comunitat d'Anzagar, un centre de tractament de drogodependents, on el membre més nou la Sylvie, una addicta a l'heroïna, ha fet un tracte amb el fiscal: ja sigui un any de presó o desintoxicació, la Sylvie ha escollit Anzagar, perquè pot tenir els seus fills amb ella dins.No obstant això, la Sylvie ha sortit del foc per caure a les brases, ja que els membres d'Anzagar, liderats pel seu Gran Guia, la separen dels seus fills i usen una combinació de teràpia de grup agressiva, coerció i misticisme per tal d’induir la seva crisis emocional, formant part d’un pla dissenyat per reeducar-la. Els seus intents portaran a la Sylvie a rendir-se o rebel·lar-se?

Anzagar serà interpretada per Neus Sendra, Rosa Casanovas, Siscu Martínez, Elena Peñafiel, Ramon Vila i el mateix Robert Long. El so anirà a càrrec de Lluís Miquel García.

Venda d’entrades
El preu de l’entrada per aquest espectacle escènic és de 4€.
Les entrades anticipades es poden comprar online al web https://espectacles.vilafranca.org.
També es poden adquirir entrades el mateix dia de la representació, al Claustre de Sant Francesc una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!