Agenda del Penedès

Cursos, tallers

L’A-B-C de la paternitat

Sant Pere de Ribes | 07-10-2024 17:00 h. fins 05-11-2024

L’A-B-C de la paternitat

Aquesta iniciativa consisteix en crear grups de pares amb l’objectiu de crear una xarxa real de suport mutu entre ells i alhora oferir als participants un espai de comprensió i reflexió a través d’un model de parentalitat positiva.

En total es realitzaran cinc sessions amb periodicitat setmanal, que tindran lloc de 17h a 19h, des del 7 d’octubre al 4 de novembre, a la llar d’infants L’Espígol, a Ribes; i des del 8 d’octubre al 5 de novembre, a la llar d’infants Els Tres Pins, a les Roquetes. En cada sessió s’abordarà una temàtica diferent:

1a sessió: Paternitats i masculinitats.
2a sessió: D’home fill a home pare.
3a sessió: Paternitat, parella i comunitat de criança.
4a sessió: Etapes evolutives de les criatures.
5a sessió: Els homes en les relacions de cures.

S’oferirà servei de canguratge gratuït per a les persones assistents. Aquests grups s’emmarquen dins del programa Temps per Cures de la Generalitat de Catalunya.

Per inscriure’s cal omplir un formulari i si cal més informació es pot escriure un correu electrònic a tempsxcures@santperederibes.cat o bé trucar al telèfon 93 896 73 00 (ext. 124).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!