Agenda del Penedès

Exposicions

BIFEEC Biennal de Fotografia Eclèctica Experimental i Creativa

Vilanova i la Geltrú | Diferents espais | 05-10-2024 12:00 h. fins 27-10-2024

BIFEEC  Biennal de Fotografia Eclèctica Experimental i Creativa

L’any 2011 el Col·lectiu Blauet inicia una col·laboració amb la direcció de l’Hotel Cèsar per engegar un projecte artístic inèdit, el TERRATDART. El 2013 es crea el BIFEC (Biennal de fotografia experimental Cèsar).

Aquest 2024 es convoca la cinquena edició, BIFEEC.24 (Biennal fotogràfica eclèctica experimental creativa), amb el repte de sortir de l’espai fundacional.

Es tracta d’explorar nous suports, dins les imatges estàtiques, on cada creatiu s’expressi lliurement, aportant noves mirades crítiques i originals.

En multiplicar els espais expositius, es podrà realitzar un circuit, on tothom podrà gaudir de les creacions fotogràfiques fusionades amb el patrimoni local.

Els espais expositius que acolliran aquesta Biennal són l’Hotel Cèsar, l’Espai Far, la casa Santa Teresa de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Taulell Grup JR, Teixits La Rosa, la Biblioteca Joan Oliva i Milà, Sala d’espera de l’OAC, el Foment Vilanoví, l’Arxiu Comarcal del Garraf (Castell de la Geltrú), l’Espai U EMAID, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d’Art Contemporani La Sala, i el CIRMAC Masia d’en Cabanyes.

Mapa dels diferents espais

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!