Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa del Most de la Granada

La Granada | 09-10-2024 20:27 h. fins 26-10-2024

Festa del Most de la Granada

Entre les activitats més esperades, destaca el Tasta-la Granada, que tindrà lloc el dissabte i el diumenge. En aquest esdeveniment, els visitants podran degustar productes locals, gaudir de la gastronomia i descobrir els vins de la zona, tot acompanyat per música en viu i un ambient festiu.

Un altre moment important serà la celebració dels 35 anys de l’entitat del Ruc de La Granada i els 25 anys del Ruc Petit. Ambdós esdeveniments seran una oportunitat perfecta per recordar la importància d'aquestes entitats en la vida cultural del poble.

Durant els dies de festa, els visitants també podran gaudir de correfocs, cercaviles i esdeveniments esportius com la Pedalada Nocturna. El diumenge tindrà lloc el tradicional cercavila de gegants, i el dissabte s'estrenarà un nou cercavila de balls plans, que cada cop agafa més força i popularitat  a la Granada.

A més, els visitants podran visitar l’exposició dels quadres del concurs de pintura celebrat el 11 de setembre, que mostrarà les obres d'artistes locals.

Un dels moments més esperats serà la tradicional Pujada del Ruc Infantil, que enguany pren especial rellevància amb la celebració de les dues dècades de la figura del Ruc.

El 12 d'octubre a les 13.30 h tindrà lloc la presentació del conte infantil solidari "Què li passa a la Martina?", escrit per Meritxell Colomé i il·lustrat per Nenén. Aquest acte, dinamitzat per Maria Bassegoda, tracta sobre la inclusió i la solidaritat a través de la història de la Martina, una nena que pateix una malaltia rara, i forma part de la iniciativa solidària @bombolladelamartina.

La Festa del Most 2024 és una oportunitat única per viure la cultura, la gastronomia i l'esport de La Granada en un ambient festiu i familiar. Us convidem a consultar el programa complet d’activitats que adjuntem amb aquesta nota.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!