Agenda del Penedès

Excursions, sortides

XXI Caminada de La Granada a Montserrat

La Granada | 26-10-2024 05:30 h.

XXI Caminada de La Granada a Montserrat

Amb un preu d'inscripció de 25 €, els participants gaudiran d’un complet servei d’avituallament al llarg del recorregut, que inclou refrescos, fruita, fruits secs, beguda calenta, dinar, un obsequi commemoratiu i el servei de tornada en autocar des del Monestir de Montserrat fins al Centre Cívic de La Granada. Es recomana notificar durant la inscripció si no es farà ús del servei d’autocar.

Les inscripcions són limitades i cal formalitzar-les abans del 10 d'octubre de 2024. El pagament només es podrà fer amb targeta de crèdit o dèbit. Cal recordar que, en cas de baixa, no es retornaran els diners de la inscripció.

Detalls de la caminada

L'hora de trobada per a les acreditacions serà a les 5:30 h del matí al Centre Cívic de La Granada. La sortida està prevista per a les 6:00 h, i s’estima l’arribada al Monestir de Montserrat cap a les 17:30 h de la tarda. A l’arribada, es celebrarà amb un berenar.
La caminada comptarà amb tres parades programades per recuperar forces al llarg del recorregut.
L’organització informa que la distància total de la caminada és d’uns 40 km, i es preveu completar-la en un temps aproximat de 11,5 hores (parades incloses) a un ritme de 4 km/h.

Recomanacions per als participants

L’organització recomana als participants tenir un nivell d’entrenament adequat per evitar la fatiga intensa i els dolors articulars, així com portar calçat i vestimenta adequada, incloent barret, impermeable i folre polar en cas de canvis climàtics. També es recorda la importància d'una bona alimentació i hidratació durant la caminada.

És necessari portar esmorzar, una cantimplora amb aigua i un got reutilitzable per als avituallaments, amb l’objectiu de minimitzar residus.

L’organització també recorda que la participació és voluntària i no es fa responsable de lesions que puguin produir-se durant la caminada, encara que vetllarà perquè tots els participants segueixin el recorregut establert de manera segura.

La XXI Caminada de La Granada a Montserrat és una oportunitat única per gaudir de la natura i l’esport en una jornada de companyonia i esforç compartit, mantenint viva una de les tradicions més estimades del municipi.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!