Agenda del Penedès

Fires i festes

12a edició de la Sarroca Medieval

Sant Martí Sarroca | 05-10-2024 12:00 h. fins 06-10-2024

12a edició de la Sarroca Medieval

Els visitants d’aquesta fira de temàtica medieval podran gaudir d’una gran varietat d’ofertes lúdiques, gastronòmiques i artesanes, tot acompanyat amb una ambientació i decoració pensades fins a l’últim detall per transportar tothom a l’època medieval.

Al llarg dels dos dies, al voltant del castell i l’església, es replicarà un mercadal, amb parades d’artesania, atraccions medievals, zona de jocs infantils i una oferta gastronòmica enguany ampliada, fins i tot amb espai chill out. A més, durant les dues jornades hi haurà diversos espectacles, cercaviles i actuacions de música medieval en directe i gratuïtes.

Per altra banda, dins del castell hi haurà visites teatralitzades, a cada hora en punt entre les 12:00 i les 20:00 hores (diumenge començaran a les 11. Consultar horaris i disponibilitat a l’entrada del castell). Les entrades es podran comprar al punt d’informació de l’Ajuntament davant del castell, al preu de 5 euros, les quals s’aplicaran a tots els majors de 10 anys.

El diumenge no hi haurà visites teatralitzades a les 13:00 i a les 14:00 hores, degut a que dins del castell se celebrarà un acte d’homenatge a dos martinencs il·lustres: l’ex-jutge de pau Miquel Folch i el tècnic de so i dinamitzador cultural Josep Maria Farré (recentment traspassat).

La fira Sarroca Medieval estarà oberta el dissabte de les 11:00 a les 00:00 hores i el diumenge de les 11:00 a les 21:00 hores. Per accedir al recinte, els visitants podran pujar-hi a peu (10 minuts aproximadament) o amb un trenet que cobrirà el trajecte de pujada i baixada del castell, al preu de 1 euro.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!