Agenda del Penedès

Fires i festes

La Fira de La Bisbal del Penedès

La Bisbal del Penedès | 06-10-2024 10:00 h.

La Fira de La Bisbal del Penedès

A partir de les 10h es podrà gaudir de la Fira d’entitats i d’artesania, d’una mostra de comerços bisbalencs i d’una degustació de vins i menjars. L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès oferirà les copes a 1,5€* per fer degustacions al seu estand, on també es podran recollir els plànols per poder visitar una trentena de pintures murals amb realitat augmentada al municipi. Durant el matí també es farà la Tómbola parroquial (fins a esgotar existències) i la trobada de puntaires, així com les partides d’escacs. A les 11:30h els Geganters, Grallers i Tabalers de la Societat faran una ballada a la plaça de l’Església i, una hora més tard, a les 12:30h, la plaça Major acollirà l’espectacle familiar de narració oral “Les capsetes per explicar” de la mà de Laberta Del poblet.

A la tarda, des de les 17:30h, la plaça Major acollirà el contacontes familiar “Tapís de somnis” de Ferran Martín. A les 18:30h començarà un Maridatge de productes del Restaurant Ull de Llebre acompanyat de Música en viu amb Jazz Attack Quartet.

La degustació té un preu de 25€ per persona i inclou:

·      Vieira amb escabetx amb OOVE Torclum i perles d’oli

·      Broquetes de peix i marisc amb allioli de gambes i oli d’alfàbrega Torclum

·      Brioix de vedella amb barbacoa i Chipotle amb perles Torclum

·      Pa amb oli i xocolata amb oli de taronja Torclum

·      Tot maridat amb vins de la Bodega Can Marlès i cava Jané Ventura.

Per a informació i inscripcions us podeu adreçar al telèfon 620 148 362 o al web www.torclum.com/la-fira-maridatge/ 

Durant tot el dia, a la plaça Major s’hi podran trobar jocs de fusta gegants per a petits i grans.

La Fira de la Bisbal del Penedès se celebra cada primer diumenge d’octubre i és una de les cites més emblemàtiques del calendari bisbalenc. Enguany, gràcies als sis nous murals i als quatre fotoreclams recentment pintats a la vila, la Fira promet ser encara més captivadora per als visitants, oferint una perfecta fusió entre la tradició amb més de 150 anys d’història i l’art urbà contemporani.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!